dijous, de juliol 03, 2008

http://www.diguemno.cat/

Tinc amics molt intel·ligents. El que no entenc és com poden ser tan summament barcelonistes o no comprendre les meves teories de perquè el Barça hauria d’anar a segona per motius estrictament patriòtics.

Ahir vaig tenir una discussió amb un d’ells, que no ve a tomb reproduir ara i aquí. Però jo, que sóc persona disciplinada i amic dels meus amics, us faig avinent el missatge que em vaig comprometre a donar difusió. Una cosa és certa: són gent com cal. Potser no tenen ni punyetera idea de futbol. Només cal veure les panxes que traginen. Però sobre Catalunya hi han meditat molt, hi han dedicat moltes hores –i bastants calers-. Només per això els faré confiança. Jo de futbol no en sé, ni pretenc saber-ne després de comprovar reiteradament l’avorriment que genera. Però Catalunya segueix essent una prioritat irrenunciable.

Doncs sigui pel bé d’aquest país que cal que coneguis aquesta carta, sobre tot si ets soci del Barça:

Si bé en Laporta en alguns moments no ha estat a l’alçada, també és cert que la seva junta ens va tornar la il·lusió i el sentit de pertinença, ens va dur dues lligues i una copa d’Europa, amb una gestió econòmica seriosa que ha sanejat l’entitat i l’ha dut a primera línia mundial.

Els dos últims anys de sequera de títols no justifiquen el linxament que aquesta junta està rebent, i hom té la sospita que la catalanitat desacomplexada del president li està passant factura. Hi haurà una moció de censura cada vegada que els resultats no acompanyin?.

Els signants volem que fracassi la moció de censura pel bé del club. Perquè el club no entri en un desgavell continu. En menys de dos anys hi haurà eleccions i que cadascú voti el que li sembli millor, però ara deixem que la junta catalanista de Jan Laporta acabi la seva feina.

Pel bon govern del barça vota no a la moció de censura.

SOCIS UNITS- DIGUEM NO

Jordi Barnadas / Joan Capdevila / Ramon Riera / Francesc Simon

P.S. i si vols fer pública amb nosaltres aquesta posició, et convidem a fer-ho a la web: www.diguemno.cat

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Dessmond:
No entiendo nada de futbol. Pero me interesa y mucho.
Guste o no las estrellas deportivas son los nuevos símbolos de nuestro tiempo. Olvidate deseear el Barça a segunda es un pecado casi mortal.
Serios estudios, a nivel mundial, sobre tendencias indican que el deporte captará cada día más audiencia y llegarán a cotas insospechadas en los próximos diez años.
El deporte, hoy más que nunca, es politica pura y dura. Por eso hemos de estar entre los primeros ya que de lo contrario ese espacio lo llenarán otros.
Ya se que muchas estrellas del Barça no habla catalán y mas que una lástima es una verguenza para algunos de ellos, pero las cosas pueden mejorar.
Tus amigos tienen razón.

Devolució Constitucions Catalanes

Jesús Cardona ha dit...

La severitat amb que s'ha jutjat Laporta ha estat molt bestia. Amb tot encara confio que entre tots salvarem la mocio

Noctas ha dit...

Laporta ha de continuar. Seria indignant que asquests tios que li volen fotre la moció de censura triomfessin en l'intent. Com a soci del Barça recolço a Laporta tot i que no em cau bé. Dues lligues i una copa d'europa l'avalen...saludus

Josep (sl) ha dit...

Ara mateix el no sols porta a la anarquia temporal fins a les eleccions i paralitzar la construccions dels equips de cara a la pròxima temporada paralitzant el club.

A part a en Laporta se l'ha perseguit molt i per moltes qüestions i odis que sols poden venir per motius personals. En aquest cas ataquen el càrrec per la persona.

Crec què en el seu cas passa una cosa molt comuna en el món llatí, el fracàs no és perdona i encarà menys l'èxit, la maledicció de l'ambició és assolir els objectius.

Crec què la seva continuïtat ve avalada pels èxits esportius de la primera part de la temporada. I l'èxit social i esportiu. Junt el perfil catalanista desacomplexat de la junta, Pecat mortal per molta Gent.

Anònim ha dit...

Si es carreguessin el Laporta seria l'última evidència que estem fatal. Ja podréim tancar la paradeta iq ue ens tanquessin a tots al loquero.

Quin país, hòstia puta!

El veí de dalt ha dit...

Evidentment, la moció no prosperarà, tranquils. Però toquen dos anys més d'eleccions anticipades. No en teniem prou amb les polítiques, que ara també al futbol. Hostia, tu! Som pocs i ens barallem entre nosaltres. Com vols que anem bé?

Trina Milan ha dit...

El veí té raó..on anem barallant-nos entre nosaltres?..és que no tenim perdó de deu..i a sobre els pijos com el Rosell....posant-se fins per al relleu...cachis!!!que dirien ells...

Karbeis ha dit...

Amic Dessmó: jo vaig anar a votar no. Vaig veure que el meu pare i el meu avi també havien votat, i vaig decidir trucar-los: el meu pare havia votat que si "perquè el seu sogre és un franquista fillde#@#~~!!!". Poderosa raó.
Vaig preguntar si sabia què havia votat l'avi, i la resposta va ser "que si, collons, què ha de votar? A veure si el foten fora d'una vegada".

De tres, un que no i dos que si. Ves, més o menys el resultat que va sortir ;-)

P.D.: Això si, mereix un post a part la quantitat ingent de famílies senceres de xarnegos que fotien cua sota el sol per visitar l'estadi "que hoy é grati". Malament pel club per no demanar el carnet de soci a l'accedir al recinte. I lamentable també la mentalitat miserable d'alguna gent que, per tal de no pagar els pocs eurets que et permeten la visita tranquila qualsevol altre dia, es torren sota el sol amb una gentada de por.

joliu ha dit...

Al final hem de reconèixer que en Laporta tenia més raó que un Sant quan deia allò de: Porque muchas críticas vienen de hipócritas que dicen que son del Barça y no lo son. ¡¡Y me están embaucando a algunos de ustedes!! Y eso es lo que no me gusta: que nos embauquen, que nos engañen… Eso no me gusta nada. No caigan en la trampa. Y si no hacen ver que son del Barça, no los leería nadie ni los escucharía nadie. O sea que… ¡¡al loro!! ¡¡Que no estamos tan mal, hombre!!. Algú encara dirà que no va emprar el to correcte, però collons, tenen sentit o no aquestes paraules sabent avui tot el que sabem?