dimarts, de novembre 27, 2007

A Turquia o Birmània

Hi ha determinat tipus d’argumentari que hauria de poder ser castigat. Amb la pena de presó incondicional, per exemple. Hi ha determinades coses que una persona amb l’ofici de polític no li hauria d’estar permès. I si no és capaç de respectar un codi no escrit, se li n’hauria de redactar un. Que contempli fins i tot l’engarjolament.

Som a les portes de celebrar una manifestació on només a una ment pre-clara li pot assaltar certa mena de dubtes a l’hora de decidir si hi anirà o no. Però el normal seria que dintre de la discussió -o d’anar desflorant la margarida- el que es tingui present és la situació que ens toca suportar com a ciutadans de segona, pel simple fet de viure a Catalunya. Res a veure amb el pedigrí. Acabes d’arribar en la darrera patera i també et toca patir com qualsevol altre ciutadà que tingui l’arrelament situat en “n” generacions enrere.

Quan viure a Catalunya es converteix en categoria de tràngol, s’ha de ser un perfecte fill de puta per contemplar la possibilitat de que no aniràs a la manifestació per no fer el joc a la dreta. O simplement vius fora del país i et mires les coses amb aquest toc entre naïf i ben idiota, que sol amarar la visió espanyola que es té dels catalans. Però si ets un ciutadà que fa la vida amb nosaltres, aquí, només pots ser un perfecte fill de puta que mereixes presó incondicional en un centre turc o birmà. Mira que n’arriba a haver de raonaments, però quan llueixes aquest, simplement no tens autoritat per ser un representant de la cosa pública. Està clar que només cerques fer el joc a l’enemic. Del color que sigui.

Recordo una situació semblant quan teníem en dansa aquella cosa del referèndum de l’Estatut. ERC va decidir inclinar-se pel “No”. Entre d’altres, jo vaig defensar el “Sí” i el vaig votar. Mira que n’arriba a haver d’arguments pel “Sí”. Doncs tocat els collons, que hi va haver el fill de puta que acusava a la gent d’ERC de fer el joc a la dreta. Pots exhibir argument semblant, quan ets un membre de la classe política?. Podem permetre que tal abundor de subnormalitat formi part de la classe dirigent del país?. Perquè està ben clar que no cerca el bé comú, ans el contrari.

Des de quan la dreta és el recurs per fer por, per fer o desfer les actituds ciutadanes?. A més de maltractats per Espanya, ens hem de deixar insultar per aquests que se suposa vetllen pels nostres catalans interessos?. Cervells amb aquesta aspror no són acceptats ni per exhibir-los en cap exposició, encara que sigui a canvi de quartos.

Després del que ens toca passar, resulta que el que hem de tenir present és no fer el joc a la dreta. Deu ser ben cert allò que diuen que no hi ha res més semblant a un subnormal de dretes que un subnormal d’esquerres. Cal tenir molt d’estomac per sospirar per les bondats del PP. Però avui ja s’ha de ser un perfecte endarrerit mental per quedar-te tan ample i no protestar enèrgicament. I cal ser un gran fill de puta per intentar la desmobilització a base d’exhibir la foto de’n Rajoy. Cara subnormala com poques, ben cert, i que pot provocar por o pànic. Però cal ser un fill de puta per treure precisament ara el seu retrat. Només pots ser un d’ells, de la dreta o l’esquerra espanyola, que tan satisfeta queda quan ens creuen acorraltats.

Hauria d’estar clarament estipulat que un polític d’aquesta fusta se l’hauria de poder sotmetre a l’escarni públic i després tancar-lo en alguna presó, turca o birmana.

22 comentaris:

Joan Safont ha dit...

Dessmond,

La dreta té més utilitats que els robots de cuina d'abans: Si no mira que ha fet en Zapatero durant aquesta legislatura gràcies a a la por al PP... Estatut, Procés de Pau, Navarra,.. Tot pel fantasma de "vindrà el PP, vindrà el PP!". Després alguns li diran valent.

I ara, a esperar que ens vinguin amb l'enèssim míting demanant-nos que aturem la dreta, a base de votar espanyolisme.

joliu ha dit...

Osti, que anem forts!
Bé, bé. Ja toca anar desenmascarant la demagògia de la por a la dreta.
Dreta? algú l'ha vist?
A CDC no, jo no la hi he vist.

Si l'Artur ja ha tret la màscara catalana al PSC i ja els ha deixat en pilota picada espanyola, ara toca fer caure la màscara d'esquerres.

chamb ha dit...

la cantarella de "vindrà la dreta¡¡, vindrà la dreta¡¡"
és ideal per als gilipolles que anaven repentint allo de "tenim una oportunitat històrica, tenim una oportunitat història¡¡".

A Eskadi van dient allo de "los nacionalistas contra los no nacionalstas".

Dessmond ha dit...

Joan Safont,
El recurs de la por és demencial. Cal tenir el rostre de pòrland per exhibir-lo.
En nom de la dreta s'amaguen les misèries pròpies. No hi ha volta de full.

joliu,
És que hi ha coses que clamen el cel.
Parlar a casa nostra de dreta encara és més miserable, perquè és una llufa que te la trobes encara que no l'hagis demanat. Cosa que no passa amb l'autoanomenada esquerra.

chamb,
A Euskadi només els podem embejar l'Arzak. No estan gaire millor que aqui. Sort en tenim del Fiffty Five, per a consolar-nos.

Marc Arza ha dit...

Dess.,

Ja sé que em repeteixo més que l'all, però és que jo la formula matemàtica la veig clara.

o PSOE=PP o CAT=PSOE

http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

Si a Catalunya tot el vot va al PSOE (PSC, CiU, ERC, ICV...) i mai podem flirtejar amb el PP (amb mala llet, però flirtejar!), llavors el PSOE ja no ens necessita i el PP no cal ni que se'ns miri.

Conclusió: Mentre no aconseguim manegar-nos-ho tot (impostos i decisions per a nosaltres) necessitem comptar amb la pressió a Madrid. Necessitem poder fer la puta i la ramoneta.

Que vé la dreta... doncs que vingui que li farem un nen de fusta!

Com diu l'Enric Vila: "no és temps de pitxes fredes!".

Salud Dessmond!

Marc Arza

Marc Arza ha dit...

He escrit salut amb "d"? Que algú em foti un tret si us plau!

Marc

Anònim ha dit...

Al final ens faràs venir salivera amb això del Fiffty five

Dessmond ha dit...

Marc,
Vaig llegir el teu post a Olla de Grills. Totalment d'acord. I molt recomanable.
Ah, i amb això de salud no passa res. Ja sabem que ets un tipus que domina els idiomes. Bi japy!.

Dessmond ha dit...

joliu,
És que val molt la pena. El coneixes?. I el preu és realment molt bo, també. Poca conya.

Anònim ha dit...

Comparteixo la teva rabia amb aquestes actituds... i sobretot impotencia. Que hi podem fer? No sembla haver-hi una resposta correcte; quan alguns fan el ruc el descredit sembla extendre's a tota la classe politica... i el que queda es el "a veure qui la diu mes grossa..."

M'agradaria pensar que hi ha una forma de trencar el cercle vicios...

Dessmond ha dit...

Ra,
Ostres, a mi també m'agradaria saber com s'hi pot trobar un aturador. Aquesta mena d'impostura caldria penalitzar-la, durament. Perquè acaba fent mal més enllà del qui la provoca.

Ramon Bassas ha dit...

Dessmond

Si cometo el pecat de pensar-ho... em vindràs a veure a la bresó birmana a portar-me una mica de xocolata (de menjar. eh?).

Bé. Tampoc passa res si un és de dretes o li fa el joc...

Dessmond ha dit...

Ramon Bassas,
Justament no penso en tu.
Aquells qui arriben a fer anar el recurs -baratet- de la por és que no tenen categoria suficient per fer de polítics. És més, es carreguen el sistema a base de les males pràctiques.
Per sort tu tens més bon discurs.
Ja et vaig suggerir que t'havies de pensar a presentar-te com a presidenciable. I ara ho repeteixo.

bacus ha dit...

l'única cosa positiva del nadal és que cap el 31-dec tens paga doble i potser el dia 25 veus familiars que fa 1 anys que no veus.

La resta fot pena, és una orgia consumista en nom d'una religió que proclama tot el contrari.

Realment el nadal és depriment.

bacus ha dit...

me equivocat el comentari anava al post nadal.

ja que estic aquí si sumem l'actitud de la classe política i el nadal és per fotre's 2 trets al cap o exiliar-se a laponia.

Ramon Bassas ha dit...

- Dessmond
Quan m'hi posi, et fitxaré a l'equip de campanya.

Dessmond ha dit...

Bacus,
Lapònia diuen que és ben maco. Seria una sortida, abans d'axio del tret.

Ramon Bassas,
Fes-m'ho saber, doncs.
Ara, t'aviso que rarament he lograt pujar-me al carro del vencedor. Mai quan toca. Dit això, repeteixo: avisa'm. Jo m'apunto encantat a un bombardeig.

bacus ha dit...

rafaela acaba de trukar al phone, espero no dienyar-la entre tant amunt i avall

bacus ha dit...

sandra, baixeta, tenyida rossa, una veu encantadora i li va el marro.

a 120 l'hora plues que ni jo ni tu cobrem....

bé a la feina..... XD

bacus ha dit...

Tatiana acaba de marxar el taxi l'espera a la porta de casa.

:P

bacus ha dit...

dutxa inclosa.... 22 anyets....

vaig a fotre graffitis a un altre indret.

Josep (sl) ha dit...

Jo encarà no he vist la Dreta enlloc a CDC i això que visito sovint la seva seu de Tarragona.

No defensar els teus votants o els teus associats per por o odi a "la dreta" me sembla de una gran vilesa moral. I de Gran cinísme. Estas dispossat deixar-los indefensos en una situació d'abús i incompetència per part de l'administració. Però sí la "dreta" governés sortiries al carrer.

Gran comparació feta amb l'estatut. L'únic argument què va trobar el PSC va ser no fer un favor a la "dreta" això me va semblar vergonyós. Jo tenia moltes raons pel sí i ho vaig defensar (i votar Sí) davant àmics meus d'ERC i mai vaig mencionar ni Dreta ni PP.