diumenge, de desembre 17, 2006

A tenir present

Hi ha unes quantes coses que m’agradaria dir, respecte d’aquests darrers posts:

1) El convidat potser accedeix a venir mitjançant una cadena de mediadors. Això vol dir que ve pensant-se que ha de parlar d’una cosa i en resulta ser una altra.
2) És molt difícil per a mi intentar transmetre el resultat del sopar. He de dir que he rellegit l’entrada, un cop penjada al blog, i no n’estic gaire content. Em sembla esbiaixat. Però també he de confessar que no sé si sóc capaç defer-ho millor.
3) Sobre les respostes vull dir que vaig deixar-ho expressament pel final el tema, per no molestar els allí presents. Que no em puguin dir que els “robo” part del seu temps. Per facilitar la feina, demanaria en el futur, que sigueu molt precisos. No vull assenyalar ningú. Però si doneu una ullada a les preguntes, veureu que hi ha algun redactat maquiavèl·lic. Aleshores, aquesta poca precisió genera un debat de cal collons. I a mi m’obliga a recomposar bonament com puc la resposta, quan jo l’únic que penso que he de fer és aixecar acta de les paraules del convidat.

He de dir que aquesta fórmula va tenir molt bona acollida. Espero que la puguem repetir dintre de no massa. Moltes gràcies, doncs. Sento no poder publicar-ho l’endemà, però és que és més feina de la que em pensava. A veure si mica en mica logrem optimitzar aquest invent...

11 comentaris:

Dessmond ha dit...

Amic invisible,
Ets la Gemminola?

Robertinhos ha dit...

el teu bloc polític ha nascut en temps convulsos.

i sí, quin fill de puta el teu veí!

gràcies per la visita

Dessmond ha dit...

Robertinhos,
Si, mira que vam portar una època tranquileta...
Veig que has llegit alguna entrada més que aquesta. Espero que a tu no et toquin desgraciats com els que m''han tocat a mi. Ara, a més de fotre'm el diari (avui no ha estat l'excepció) també foten les figures de l'arbre de Nadal, que hi ha posat al vestibul.
Benvingut al blog!

l'home de la musica ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Noooooo! Vas desencaminat eh??? aviam aviam... et donaré un altre pista.

MAI EM VEURÀS OPINANT SOBRE POLÍTICA, MÉS QUE RES PERQUE NO HI ENTENC, I AIXÒ QUE A LA MEVA FAMÍLIA HI HA CÀRRECS POLÍTICS!!!

Ara ja pots anar descartant... ;P

Dessmond ha dit...

amic invisible,
Ets la Txell, doncs.

Anònim ha dit...

Dessmond, fins avui no he pogut entrar he estat una mica liat però sapigues que t'entenc molt i que a la pròxima mirare almenys jo de ser més precis si es pot. Et felicito per la iniciativa !!! La pròxima directament al Montilla, ell va dir que volia ser proper als ciutadans no? Doncs no et pot negar un sopar/entrevista !!! Jo t'animo !!!!

l'home de la musica ha dit...

Jajajaja mira que riurem eh, Sherlock?
Demà et donaré una altre pista...

l'home de la musica ha dit...

jajajajajajajajajaja mira que soc gilipolleeeeeeeeeeeeeeeeeessssssss!!!!!!

Si que riurem, si... però de mi!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaghhhh vaja cagadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doncs res, noi, el 22 entra al meu bloc, que t'espera el teu regalet!!!
Si es que sóc idiota, cony!!!

Anònim ha dit...

L'HOME MUSIC I JO ESTEM FETS L'UN PER L'ALTRE!!!!!!!AJAJJAJJAJJAJ

DESMOND, ARA ET TOCA A TU CAGAR-LA!

Robertinhos ha dit...

monta una ONG d'ajuda als teus veïns Dessmond!