dimecres, d’octubre 18, 2006

La senyera i en Bruce

Jo aniré al concert del Bruce. Vaig tenir la sort d’aconseguir una entrada pel concert i ara, a més, he topat amb una iniciativa que la trobo del tot deliciosa. Espero que la podrem compartir. Adjunto, doncs, el missatge que em va arribar de l’Exèrcit Català de Pekín. Potser estan tronats, però la seva artilleria és la més necessària.

*************************************
L’Exèrcit Català de Pekín lluita només per les grans causes i es replega en les terres més frondoses i en els paratges sempre més verges.

L’Exèrcit Català de Pekín avança sigil·lós en les planures del nostre cor, solca rius i mars i travessa quantes llacunes siguin necessàries per a la cerca d’adeptes. D’aquells que volen lluitar sense vessar cap sang, però amb manifesta contundència.

L’Exècit Català de Pekín mai cau pres, perquè els esperits sempre romanen lliures. I és la força de la raó, que és la Força.

L’Exèrcit Català de Pekín avança sigil·lós, per desplegar aquesta Força el dia 24 d’octubre. L’Exèrcit Català de Pekin entrarà amb tu al concert de’n Bruce per dur la seva arma de pau: la senyera. Porta la teva senyera i treu-la quan en Bruce, convertit en comandant de l’Exèrcit, entoni la cançó “We shall overcome”, himne de tots els pobles oprimits. Atia-la suaument el temps que duri la peça, però no cridis, no insultis, no facis ni un petit soroll.

Que el món sàpiga què vol l’exèrcit més poderós de la terra. Que el món sàpiga que l’arma més poderosa és la raó. Que el món sàpiga que no hi ha cap llei feta per l’home que aturi aquesta raó. No hi haurà cap pistola, cap paraula, cap humiliació; només l’embat de la senyera farà despertar tantes consciències adormides i foragitar els il·lusos enterradors.

http://xctlpkn.blogspot.com/


Fes córrer aquest missatge, però no el reenviïs. Còpia i enganxa el text tot creant un nou missatge. D’aquesta forma aquesta informació correrà sense que ningú pugui seguir-li la pista. Sobre tot, aquells que cerquen adreces per fer-ne un ús amb l’spam.

*************************************

15 comentaris:

Alepsi ha dit...

Home, és graciosa, la cosa. Mira que si s'ampliés a toooooots els esedeveniments d'aquest caire... potser aconseguiriem alguna cosa, no?

Dessmond ha dit...

Una foto del Bruce plena de senyeres o estel·lades estaria força bé...

Anònim ha dit...

Benvolgut dessmond, el feliuisme en ple també s'adhereix a la campanya de l'Exèrcit Català de Pekín!
Nem per fenya!

Dessmond ha dit...

Zinc!
Ara sí: que tremoli l'enemic!
Haurem d'escriure a l'exèrcit per tal que encarregui el seu himne a la Núria. Serà nostrat com pocs!

Anònim ha dit...

Clar que si, doncs aquest vespre no et deixis la teva arma la bandera catalana i fes-ne una foto que volem veure la mostra !!! ja,ajja MOlt bona iniciativa a veure quanta gent porta la bandera. Vagi molt be el conçert !!!

Anònim ha dit...

P.D: Ja he actualitzat el post gràcies al teu comentari !!!

Dessmond ha dit...

Farlopa,
Gràcies per fer-te'n ressó. Ja en som dos!

Dessmond ha dit...

chamb,
Benvingut al club! penja un post!

Txell ha dit...

Dessmond, puc venir amb tu? Serem dos! ;)
Va que jo també ho passo per mail!

Dessmond ha dit...

Txell,
Fes-ho còrrer, que hem de ser-hi amb moltes senyeres!

Dessmond ha dit...

Jbauer,
Si va amb dos amics vol dir que sereu tres senyeres. Si són grosses millor i si són del barça, consulta-ho amb els oficials de gradació de l'Exèrcit Català. Jo sóc un recluta que pringa.

Anònim ha dit...

Jo també hi aniré.

Anònim ha dit...

Jo ni hi seré, però us animo amb la idea!

Salut!

Dessmond ha dit...

Galderic,
Doncs ja saps que et toca: arreplegar la senyera!

Dessmond ha dit...

Musa,
Llàstima, com a mínim fes-ne difusió, si us plau. Penja-ho al teu blog, per tal que agai embrancida la cosa!