dijous, de juliol 15, 2010

Les putes i el sentiment de nació català

Tot en un mateix sac. La forma com tracta la informació El Público em sembla molt simptomàtica de com veuen les putes i els catalans. Amb tot el talante que vulguis, però tots en el mateix sac. Vet-ho aquí.

3 comentaris:

bacus ha dit...

és el típic pensament FF (feministes fastigoses) putes no, abortament si.

ja que ens fotem en la vida dels altres també podriem fet que la gent que avorta, ja que no sap controlar el seu aparell reproductiu, se la castigui amb un lligament de trompes o que pareixi i deixi la criatura en adpció.

el que em fa mala espina és que un cop acabin amb els diaris aniran a per internet i un cop es fotin a netejar internet, potser acaben prohibin altres coses com els blogs o la pornografia.

la part positiva és que les lleis espanyoles només són aplicable a espanya i si el servidor esta a les caiman ja em diran com s'ho faran.

el tema putes és simple si ho fan voluntariament endavant si són esclavitzades no, és igual que els tallers clandestins de roba, per que ni hagi 1 de esclavista no els prohibiràs tots.


jo proposo, en serio, que es legalitzi la venta d'orguens de gent morta.

és a dir per exemple quan em mori, deixo en herència el meu cos i els seus organs i els familiar que fagin calers amb ells.

qui ho volgui dar de manera anonima i gratuïta ho podrà seguint fent, unicament s'afegeix una altra opció, ja que el cos et pertany a tu no a l'estat ni a cap altre tinglado que se li assembli.

bacus ha dit...

ara que hi penso si que hi ha una manera de bloquejar els continguts d'internet fora d'un estat, que és el de la república popular, un firewall estatal.

tiananmen és una bonica plaça

http://www.google.com/images?q=tiananmen square

reflexions en català ha dit...

Hehe, ben trobat