dimarts, de novembre 10, 2009

Foment de la feina ben feta

Diu la notícia: “Extremadura ensenya als seus joves a pelar-se-la”. I ho fa amb aquest to de beat escandalitzat. Informa que el govern socialista extremeny ha invertit catorze mil euros en una campanya on s’aposta per fomentar l’autoexploració sexual i l’autodescobriment del plaer.

Defensa aquest projecte institucional una senyora que es diu Pulido, que fa de directora general de l'IMEx i que ho argumenta dient que cal fomentar hàbits saludables als joves.

En un racó de món, on un de cada tres ciutadans és funcionari, el que hagués suposat vertader escàndol és que el govern extremeny apostés per ensenyar als seus joves a viure de l’esforç i del treball. Però aprendre a fer la mà està molt més en sintonia amb aquest pla futur de per vida que és el de quedar arrapat com una gadella en alguna escletxa de l’administració. Cal saber fer coses de profit, així que hom s’incorpori al mon feiner. I més si parlem en clau de funcionari. La improvisació sempre ha estat mala consellera.

12 comentaris:

Joan ha dit...

Això també és una conseqüencia de l'expoli fiscal. No solament Catalunya està infrafinançada, sinó que amb els diners que van a parar a comunitats com Extremadura, aquestes, acaben tenin el "problema" de sobrefinançament.

Una vegada vaig llegir que un cop han asolit ratios de dos ordinadors per alumne, 30 % de funcionaris, etc, etc, comencen a tenir "problemes" per gastar-se els diners que els arriben. Aquesta campanya és un exemple. Si com diu la directora general aquesta "cada any és desenvolupa un projecte" si aquest any toca aquests, vol dir que ja no saben que fer perque ja ho han fet tot!.

cagonelscollons!!

Josep (sl) ha dit...

Realment, a vegades sorprèn els resultats de la suma: Molta administració publica i excés de pressupost.

Suposo que saber tocar-se les parts és una manera de fer formació professional per l'àrdua tasca de administrar els diners dels altres.

Com tu has dit a Extremadura lo increïblement trencador seria que els diners de la campanya s'invertissin en tasques de foment de l'esperit emprenedor i l'autocupació dels joves.

Noctas ha dit...

Ahhh però jo em pensava que això era instintiu, que no s'aprenia. Si posen mestres que estan bones em cagaré amb tot per no haver nascut a Extremadura quan calia...salud

Oscar Ramírez ha dit...

fa mitja hora que em descollono, jajajaja. Gastar-se 14.000 euros en ensenyar als adolescents com fer-se una palla em sembla del tot kafkià. Per aquest preu ja els podria iniciar la consellera de sanitat del govern extremeny, jajaja.

Torsimany ha dit...

Cosas veredes... Talment pens que si Catalunya arriba a tenir un estat algun dia, com s'ho faran per mantenir aquest ritme d'autosatisfacció que han començat?

U.Q.F. ha dit...

Publicada la seva fitxa, Senyor Dessmond

Dessmond ha dit...

Joan,
Molt d'acord amb el que apuntes. Aquesta gent en realitat no sap que fer amb l'excés de fiançament que reben. Només els queda el recurs de pelar-se-la.

Josep (sl),
Si, aquesta gent ratlla el miracle. Molta administració i excés de pressupost. Però aquesta mena de miracles sempre es fan amb trampa. Que ens ho expliquin per Catalunya.

Noctas,
Hahahaha, la mà de la bondadosa administració sembla ser que és molt llarga per Extremadura. Fa moltes coses i algunes d'elles ben plaents.

Oscar Ramírez,
No he volgut gratar-hi massa. Però m'ha semblat veue que els que han parit la campanya són un Sex-Shop de per allí. Una cosa més progre que professinal, vaja. Això ens ho he de prendre a conya per no plorar.

Torsimany,
No sé com s'ho faran, certament. Hauran de recòrrer a tècniques que avui els ensenyaran, per tal de descobrir algun tipus de plaer.

U.Q.V.,
Ostres. Ja tremolo. Vaig a veure-la.

Cesc. ha dit...

No em puc creure que això sigui cert!
Aviat aquesta gent renovaran la gastada frase de "más se perdió en Cuba!"
Salut i independència,
Cesc.

Dessmond ha dit...

Cesc,
Això és com la cèlebre frase del Profesor Franz de Copenhagen: increible, pero cierto.
Més que obra del govern, sembla sortit del TBO aquesta iniciativa.

Anònim ha dit...

L'últim paràgraf, molt gran!

Adrià Izard ha dit...

Aquesta gent ja no saben que collons fer amb la nostra pasta. Són uns inútils, 33% de funcionaris... Si l'han de malgastar que ens la donin a nosaltres que per quelcom és nostra però això si que no li donin al govern que en farà informes inútils.
pd: estaria bé fer aquesta classe, no s'hauria d'estudiar pels examens, el que em pregunto es qui ens faria de professor però home no estaria malament... millor que Ciutadia i eticocívica que són una menjada de coco segur que seria, de fet seria la millor assignatura i els examens 100% pràctics :D

Dessmond ha dit...

Albert B. i R.,
Celebro que t'hagi agradat!

Adrià Izard,
Quan hom no sap el que costa guanyar els diners, pot fer qualsevol mena de desgràcia. Aquesta o de pitjors que no sabem. Com algú molt bé apunta, això és fruit de la sobresubvenció que pateixen.