dijous, de setembre 24, 2009

De vol massa rasant

Ja som en campanya. Més que ho anirem veient. Sempre hi ha el qui ho està més que els altres. Cas del PP, que ja ha nomenat candidat a la presidència de la Generalitat. El pes d’aquesta responsabilitat ha caigut en la persona de n’Alícia Sanchez Camacho.

Sort que aquesta noia és gironina. No imagino el que podia haver sortit si els seus pares arriben a triar l’àrea metropolitana, com a paradís de la seva jubilació. Són espanyols i a la vista de com els ha sortit la nena, suposo que espanyolíssims.

En el mateix discurs d’acceptació/proclamació de la seva candidatura ha manifestat que “no permetrà que el català sigui la llengua vehicular a l'escola”. És curiós que una pensada d’aquesta mena la tingui precisament una persona nascuda aquí i que a casa fa anar l’espanyol. És justament la llengua l’element més integrador per a un foraster. El desconeixement del català per a molta gent significa el principi de condemna al ghetto. Ella ho hauria de saber més que ningú i, per tant, exhibir una mica més d’intel·ligència.

Si avui la Sanchez Camacho s’entesta a fer el paperot d’extraterrestre no és per culpa del que ha trobat a Catalunya, ni d’un destí que li ha jugat males passades. És per què vol fer carrera política pel cantó més rastrer. Amb aquesta persona Catalunya ja ha fet tot el que hi havia de fer. Però hi ha casos que no tenen remei ni després de ser recautxutats.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo estic més que satisfet amb l'actitud d'aquesta recauxutada.
Es treballa el seu eectorat i treu la son de les orelles al meu. A veure si gràcies a aquest monstres aconseguim aixecar als catalans del sofà.

Cesc. ha dit...

Que busqui gratar al femer de C's i dels sociates no és sinó una bona noticia.
Suposo que els maldecaps els té per cobrir els flancs que li ataquen PSZzz-Psoez, C's i UPd. A veure si en Duran Lleida sap aprofitar-ho i els clava una bona queixalada electoral.
Salut i independència,
Cesc.

reflexions en català ha dit...

Mira que són enzes, aquests del PP. Amb aquesta tossuderia que tenen de no canviar el discurs ultra només aconseguiran ser un partit minoritari a Catalunya, i a Espanya ho tindran més fotut. Que vagin fent.

Josep-Empordà ha dit...

Donç si, benvolgut Dessmond. I sembla que el Periodico també és en campanya, en aquest cas, crec que municipal. Mira tu si en van d¡avançats. Potser és que ja donen la Generalitat per perduda i volen mirar de salvar l'altre banda de la Pça. de St. Jaume, que també ho tenen pelut.

Dessmond ha dit...

Joanoliu,
Potser sí que m'ho hauria de mirar així. Optimisme a dojo!

Cesc,
Encara més optimista tu! Em sorpreneu.

Reflexions en català,
Només fan la feina pensant en escalar dins del partit. Catalunya els importa un rave. Doncs que duri, que duri. I que siguin eternament testimonials per casa nostra.

Josep-Empordà,
El Periodico ho està sempre en campanya. I entre els expedients de regulació i que poden perdre les eleccions, segurament no estan molt tranquils, no.

Noctas ha dit...

Vols dir que aquesta noia no té un problema mental greu? Jo crec que amb aquesta boca pateix de ninfomania. Em sembla que ha menjat masses tranques i s'ha quedat així de curteta, pobriçona!

Dessmond ha dit...

Noctas,
Bé, aquesta part de la seva vida, la sexual, la desconec. No crec que sigui ninfómana, sinó molt escaladora. Però parlant estrictament en termes de militància política. Fins a extrems que també poden resultar pornogràfics.