diumenge, d’agost 23, 2009

Mallorca, en clau de futur

Dilluns apareixerà aquest post, que es podrà veure a partir de les 00.30h. al Bloc Gran del Sobiranisme.

Jo prefereixo seguir parlant sobre Mallorca. Crec que és més interessant que intentar seguir el fil de la política catalana. Tot el cacau mental generat al voltant de la manifestació que hauria de convocar Òmnium és francament depriment, per no qualificar-ho d’absurd, miop o simplement d’estúpid. Amb aquest raquitisme mental al sobiranisme li caldrà una reconversió a fons si vol arribar a fer alguna cosa solvent a la vida. Ara mateix sembla incapaç de poder identificar quan és que cal defensar la sobirania catalana.

Pensant així, trobo molt més productiu no dir res del que honradament penso referit a tot aquest muntatge, amanit amb tant de lletraferit i d’incompetència manifesta. Crec que és molt més útil optar pel silenci patriòtic i deixar que la fruita, si no és podreix gràcies a un miracle dels grossos, que maduri ella tot soleta.

2 comentaris:

joan oliu ha dit...

Dessmond, he seguit amb silenci però amb fruició les teves magnífiques cròniques mallorquines. Hi he vist retratats alguns vells amics Mallorquins afectats d'aquesta síndrome patriòtica en la intimitat a que t'has referit més d'un cop.
I sobre l'olla de grills principatina.... quan se n'adonaran en Carod, en Putxi i en Maragall que desafinen?
Esguerren tot allò que toquen. Cada vegada em recorden més els típics personatges esperpèntics de la teleporqueria a qui sempre els plantifiquen càmera i micro al davant per donar palla a l'audiència. No passen de ser un 'ho haveu vist', una Carmen de Mairena, un Carlos Jesús Christofé, o aquella vedella anglesa que van acabar de trastocar fent-li creure que guanyaria un concurs de cant.

Dessmond ha dit...

Joan,
Celebro que t'hagin agradat els escrits sobre Mallorca. Certament, els mallorquins són molt contradictoris, però no sé si és també per culpa d'aquest caràcter tant difícil d'interpretar.
Sobre l'olla de grills que dius, realment és política escombraria. Són personatges que han caducat total i rotundament i que haurien d'estar competint en algun campionat de petanca, més que intentar liderar res. Fa temps que van tenir l'oportunitat i van demostrar abastament el seu nivell intelectual i patriòtic.