dilluns, de juliol 13, 2009

Sobre l'acord de finançament

He topat amb un post molt alliçonador sobre aquest acord de finançament, escrit per n'Elisenda Paluzie. Em sembla que val molt la pena llegir-lo. Fins i tot una ment obtusa com la meva creu haver entés el perquè de tot plegat. Clica aquí. I ja m'ho diràs.

4 comentaris:

Andreu ha dit...

Sí, benvolgut Dessmond, l'Elisenda ha demostrat, novament, la seva capacitat expositiva i didàctica, fent clarament intel.ligble aquesta gran enganyifa que ens volen vendre.

Per cert, les coincidiències de la direcció de la E son com més va més preocupants. El 2006 van coincidir en el refús estatutari amb el PP, i entre els dos van arribar, justet justet, al 20%, i ara coincidiexen amb Ciudadanos.

Unes companyies, per a les posicions de Carod, Puigcercos & cia, que no li agrdarien gens, n'estsic segur, ni als Presidents Macia, Companys, Irla, Tarradellas ni als militants de tota la vida, com ho es el President Barrera.

Alea iacta est.

Cordialment,
Andreu

Anònim ha dit...

Molt bo l'article de l'Elisenda. Tenin en compte que és una economista de prestigi a ERC, em pregunto amb gran preocupació a quines mans es troba la veritable direcció d'Esquerra pels temes econòmics per haver donat el vist-i-plau a aquest "bodrio".

Dessmond ha dit...

Andreu,
Hahahaha, punyetero! No crec que aquestes associacions amb el PP o Ciutadanos sigui pertinent. Em sembla que és més preocupant que els hàgin entabanat els progres i d'esquerres, com ells mateixos. Els cosins germans, vaja.
Igualment Macià o Companys -ara que la de Madre el fa sortir gaudint dels toros!- s'endurien les mans al cap.

Ricard M,
Et fas la pregunta del milió: si amb criteris econòmics la cosa costa d'empassar, quin referent ha estat el que els ha doblegat la voluntat? Potser el millor és no saber la resposta...

Adrià Izard ha dit...

Inclús jo ho he entès amb aquesta explicació :)