dimecres, de juliol 08, 2009

Ja tenim finançament!

Una de les prioritats que té un govern d’esquerres és, entre moltes d’altres, el respecte per la flora i fauna d’un país. I s’ha de dir que a Catalunya, gràcies a aquesta sensibilitat extrema que ratlla la poètica, les bandades d’ocells cada cop tenen més presència en el quefer diari.

Ara mateix m’acaba de dir un d’aquests ocellets –que en el seu dia va activar el tripartit- que el finançament ja està tancat. En quina ciència basa la seva afirmació? En el conte de la vella. Ha parlat amb la regidora socialista del poble. Pel dia 15 de juliol té instruccions precises de muntar una paradeta des d’on haurà de repartir a tort i a dret els prospectes –exactament parlem de díptics, però jo no aventuraria informació que després pugui variar. Ho deixo, doncs, en prospecte- que ara mateix ja van cap a la impremta. Aquests papers cantaran les bondats d’unes xifres, que venint d’on venen, han de ser per força –mediàtica- espectaculars.

En fi, benvolgut lector, benaurada lectriu. Com que l’assumpte serà per tirar coets, ja pots degorjar una ampolla de cava abans que ho faci la innocent multitud. Ara mateix. És l’estona ideal per no ennuegar-te. Quan les xifres exactes comencin a ballar pels mitjans la cosa pot ser ja molt diferent.

15 comentaris:

Josep-Empordà ha dit...

Aixó de les paradetes deu ser veritat, perqué ja ho havia llegit aquí:

http://www.directe.cat/article/erc-rebutja-els-3.000-milions-deuros-que-ofereix-el-psoe-a-la-generalitat-daqui-a-cinc-any

Anònim ha dit...

"puro teatro"
La comèdia sociata no té límits, però ens tenen tant farts que caldrà ser molt sociata per acostar-se a cap paradeta o per obrir un díptic. Que el facin tríptic i que es noti que hem cobrat!
I a veure si començo a cobrar totes les factures que em tenen penjades, que ja sumen una bona xifra.

Dessmond ha dit...

Josep-Empordà,
He llegit l'enllaç que recomanes. Això són faves comptades: o ens troben davant una altra ratlla vermella de la Senyoreta Pepis o que les eleccions són a finals d'any, principis de l'altre.
Vist que en Vendrell ja torna a formar part de la maquinària oficial erky, em decanto pel segon. Tot i que això significa donar un vot de confiança a la coherència d'E, cosa ben temeraria, eh?

Dessmond ha dit...

Joanoliu,
Em sembla que si et deuen una bona xifra de calers, el millor es que siguis un dels que vagi a veure què hi diuen els trítptics. Potser deduiràs el dia que cobres! Ara, vista l'experiència, ja sabem que per més escrit que estigui, el talante socialista s'en fot del paper i del qui el vetlla.

Andreu ha dit...

En dimecres 15? S'escau mes el dissabte 18 de juliol.

Jo crec que votarem més de dos mesos abans de final d'any.

Ara que ha baixat la publicitat, la reserva de tanques no cal fer-la amb tanta antel.lacio.

Alea iacta est.
18 juliol - finançament- la paga
15 agost- ferragost- la sentència

Good bye, tripy
Cordialment,
Andreu

Manel des de l'Exili ha dit...

Malgrat que no m´agrada el "paio", aquest ha penjat un article al seu bloc que estüa força bé respecte al finançament. Suposo que li ha escrit la Paluzie i no pas ell.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/139080

Cesc. ha dit...

Enterrem l' autonomisme?
Ja m' imagino el llibre d' Història dels néts:
El detonant va ser l' enèssima presa de pèl, fora de termini i llei, supeditant la Democràcia a un tribunal escandalosament partiditzat per una de les parts. El poble de Catalunya va dir prou i amb clar exercici de la Democràcia va deslliurar-se del jou colonial encetant la via a la cració dels Estats Units d' Europa, que cent anys després recuperaven l' hegemonia planetaria.
Salut i independència,
Cesc.

Odalric ha dit...

És que està clar. O trenquen el tripi o accepten un finançament. El que sigui. En ZP ho sap i per tant, no s'arriscarà per res a donar a Catalunya el que cal i esvalotar així els seus barons.
És senzill. És l'abc del zoco...
I Catalunya a la paperera.

fotolit ha dit...

llàstima que soc astemi, sinó brindaria pel nou finançament i pel teu post.
Sublim!!

Zincpiritione ha dit...

Ai las!

Josep-Empordà ha dit...

S'acosta el final de la comèdia:

http://www.publico.es/espana/237642/catalunya/ve/condiciones/acuerdo/financiacion

Deu ser per aixó que ja tenen preparades les "paradetes" i els "biptics".

Salvador Grifell ha dit...

Finançament: cronologia d'un engany

http://www.youtube.com/watch?v=kYuZ-pkLmMk&feature=player_embedded

reflexions en català ha dit...

Vau veure la cara del Saura, ahir, quan deia que no hi havia acord?

PepMB ha dit...

Per imprimir els paperets calen uns dies per tant no és gens improbable que ja ho tinguin ben recuit. Ja quan en ZP va dir que volía l'assumpte tancat s'olorava que la funció del PSOE-C arribava al seu final, i un cop posada la data de reunió amb les CA, s'evidència el començament de l'acte final.

PepMB ha dit...

A en Saura li ha quedat aquesta cara cronicament, és una ombra del que era, sempre tant somrient. Ara és l'home trist i petit (minúscul).