diumenge, de juliol 12, 2009

El balanç

Algun dia, per ser justos, haurem de fer balanç sobre l’aposta tripartita feta per ERC. I dir sense masses complexos perquè ha estat tant bona. Però tal i com fa la dita d’en Confuci, hem d’afirmar que “això ara no toca”. (O no potser no era en Confuci...)

4 comentaris:

Josep-Empordà ha dit...

La veritat és que no fa pas tant de temps, als paisos civilitzats, als "patriotes" com els d'Esquerra, per fer coses com aquesta de "tripartit" se'ls possaba edevant d'un pelotó d'execució.

Els d'Esquerra, especialment. Volian ser uns Bismark i han acabat sent uns Petain...Qué uns Petain!...aquest, en un moment determinat encara va fer quelcom per la seua patria, encara que después ho esgarres...aquests no han fet MAI! res per Catalunya, MAI!.

marta ha dit...

què vols dir Dessmond?

Dessmond ha dit...

Josep-Empordà,
Bé, jo ho deia seriosament això de fer lesctures positives. No pas de parlar de pelotons. Hi ha una, només en conec una, de lectura positiva.

Marta,
Vull dir que d'alguna cosa si que ha servit això dels tripartits. Però ja en parlaré en alguna altra ocasió. Per dur que pugui semblar, una cosa bona si que ha tingut això de regalar la clau del país. Una, però.

Josep-Empordà ha dit...

Benvolgut Dessmond,

Jo també parlo seriosament, no et pensis.

El cas és que la memòria em comença a fer figa i ara no recordo el nom del matrimoni de cientifics nord americans que foren acusats de passar als sovietics la fòrmula de la bomba atòmica, que foren jutjats i executats. Ho veus!...no fa pas tant de temps d'allo, i els USA son un païs civilitzat.

I si, jo crec que també la conec la ùnica lectura positiva...