dilluns, de juny 01, 2009

Maneres i maneres

El candidat Tremosa és el candidat. Mentre no en passi una de ben grossa serà així. Quan contemples el panorama que ofereixen aquestes eleccions al Parlament Europeu, tanta desolació encara t’hi empeny amb més força.

La pre-campanya va començar molt aviat i amb un vigor poc vist. El va proporcionar els nomenaments del mateix Tremosa i en Junqueras, com a candidats. Va semblar que la campanya tindria un interès fora del comú. Vam tornar a recuperar -per uns moments- el debat al voltant de l’eix nacional i vam ser molts els que vam pensar que tornàvem a moure’ns dins d’una certa normalitat. Fins que va arribar la campanya oficial.

Hores d’ara la gran preocupació la genera el percentatge referent a l’abstenció. Hom sospita que serà alt. Així que els partits espanyols van entrar en combat no han fet altra cosa que provocar això: tot el que no em voti, que no voti.

En particular, la campanya socialista és antològica. El Cimera, com sempre, apunta molt bé. Només amb el tema de les llistes n’hi ha per deixar-ho estar. La Sra. Badia corre pels mitjans autoproclamant-se cap de llista. Bé, no cal donar-hi masses tombs. Agafa la papereta que els mateixos socialistes ens han fet arribar. El que allí s’hi certifica és que no és la número u. I que potser vulneren la mateixa Llei Orgànica del Règim Electoral General (LOREG). I que probablement el que fan amb aquesta picaresca ratlla, fins i tot, la inconstitucionalitat pel fet que no votaràs el que diu la papereta. La llista és descaradament incompleta!. Hi ha alguna cosa en aquest assumpte dels socialistes que no casa.

Només això, anar brandant el número u, quan saps positivament que l’arxiconeguda Maleni va per davant teu, convida a engegar-ho tot a rodar. Amb quin humor pots implicar-te en una campanya semblant, on veus que un dels grans t’està prenent el pèl tot el que dona de si?.

En aquest nivell no hi trobaràs en Tremosa. El seu objectiu no és el d’anar afaitant a ningú, a plena llum del dia i de forma pública. Em demano perquè no denuncia un fet tant flagrant com aquest de les llistes?. Serà que mediàticament ho tindria tot en contra?.

7 comentaris:

Tresinores ha dit...

Justament he penjat un video on m'ha quedat clar que, en Tremosa, apart de ser nacionalment digne és molt bo i capaç.

Josep-Empordà ha dit...

Bé, si les llistes dels PSOEcialistes son ilegals, CiU ja ho deu saber a hores d'ara...i, si son intel.ligents, que crec que ho son, fan bé de dominar el "tempus".

Si s'ha de denunciar, s'ha de fer en el moment just en que la obligada rectificació sigui molt dificil...o quasi impossible.

És que als tramposos compulsius se'ls ha de tractar d'aquesta manera...a veure si escarmentan.

Cordialment.

Cesc. ha dit...

Benvolgut Dessmó,
tinc la sensació que en aquesta ocasió CDC no ha volgut posar tota la carn a la graella. Sobretot després que la visita de Sarko posés el tren al centre del debat.
Però malgrat tot espero que en Tremosa aconsegueixi arrossegar força electors fins a peu d' urna, però és més un desig que una constatació.
Salut i independència,
Cesc.

Carles TV ha dit...

Quina diferència entre en Tremosa i la resta de candidats, mare meva. El posat "perdonavides" de la Badia déu n'hi do....

Dessmond ha dit...

Tresinores,
Vols dir que no és el mateix que jo també he penjat a la barra dreta, a dalt de tot?. És bo bo.

Josep-Empordà,
A vegades per fer una certa denúncia, a més de la raó, et cal tenir la forma de propagar-la. Com a mínim a Espanya. I si això no et sembla que és així de bèstia, demana-ho a en López Tena.

Benvolgut Cesc,
A mi també em sembla que a Convergència s'ho han pensat dues vegades. Jo també espero que en Tremosa tregui un bon resultat. Ho necessita ell i ho necessitem tots plegats.

Carles TV,
Cert. S'ha de dir que en Junqueras també té bon nivell. Ara, li falla una altra cosa que li fallaria a qualsevol en les seves circumstàncies.

marc ha dit...

'Desconcert a les Illes per la desaparició de TV3, substituïda pel canal Internacional'.

Visca E, visca el PSC-PSOE i visca I.

Dessmond ha dit...

Marc,
Una altra mostra de pluja fina, catalanista i tant d'esquerres.