dijous, de juny 11, 2009

25 de juny: sopar amb en Carretero

Hem acabat un període electoral més. Sense massa pena ni glòria, però la qüestió és que ja és assumpte arxivat al bagul de coses executades.

Ara ja tenim via lliure per encarar el que realment interessa: les eleccions al Parlament Català. Malgrat semblar que tot està bastant clar, hi ha determinades coses que poden influir en aquest paisatge.

Una serà la sentència del TC. Pot resultar una vertadera bomba de profunditat que ho sacsegi tot. Pot fer ballar molts fonaments i caldrà veure el que realment queda dempeus. Una altra cosa que tindrà molta empenta –o no- a l’hora de començar aquesta cursa electoral serà el nou sistema de finançament. O pot resultar una gran bombolla d’oxigen per aquest tripartit que sembla estar clínicament mort, o el pot enterrar definitivament.

Hi ha un tercer factor que –de forma ben diferent- pot tenir un bon grau d’influència. Aquest és en Carretero. Certament, les enquestes donen esperances a CiU. Com a mínim vaticinen la fi matemàtica dels tripartits i, sembla, que fins i tot podria donar-se el cas que la formació pugui formar govern tota sola, sense dependre de la incomoditat d’haver de tractar amb tercers. Aquesta mena de miracle sempre passaria a base de tenir l’horitzó molt clar, sense interferències. És tant ajustat que qualsevol vot que arrepleguin tindrà un valor incalculable per poder tornar a governar.

En aquest context, en Carretero –com ja és tradició en l’escola erky- pot arribar a tenir la clau o bona part d’ella. És interessant saber com respira, un cop ha deixat aquesta Esquerra, tant amant dels trios i col·leccionista de caigudes lliures cada cop més en picat. És per això que el proper sopar, el dia 25 de juny, el convidem a ell. Repetim amb el personatge, però la situació personal i política és rabiosament nova.

Si vols ser un dels comensals, reserva ara mateix via correu-e la teva plaça. Així que tingui els detalls concretats, com ara el lloc, l’hora, preu, forma de pagament o qualsevol altra minúcia, ja t’ho faré saber.

7 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Recoi. A veure quan munteu sopars en divendres. Els de la perifèria també existim!!!

Endavant, Carretero i Reagrupament!

Dessmond ha dit...

Reflexions en català,
Va manar l'agenda del doctor. I jo/nosaltres varem dir amén. Encara gràcies que va acceptar!.

Josep-Empordà ha dit...

Donç també m'apunto...a les reflexions en catalá...en lo referent als que vivim a la "perifèria"

En lo de'n Carretero i Reagrupament, de moment esperarem.

Dessmond ha dit...

Josep-Empordà,
És l'espera dels que no us aturareu?. A tu et queda més a prop.

Josep-Empordà ha dit...

Si, sembla que a Girona es van fent els deures...però no val a badar.

Només s'ha guanyat una batalla...manca acabar la guerra amb una rendició incondicional...no val cap més final. Al drac encara li resten caps, i ferit com está és molt més perillos.

GOS GÀNGUIL ha dit...

Compta amb un servidor!
Salut!

Dessmond ha dit...

Josep-Empordà,
A Girona i a Lleida.

Gos Gànguil,
Estàs apuntat, doncs. Aviat et podré enviar detalls.