dijous, de febrer 19, 2009

JGE3 - www.jornadage.cat

Portem temps parlant de les desgràcies i dels assots que col·leccionem com a país. Ara, quan ben aviat sabrem que oficialment no podrem ni ser -perquè així ho dictarà un tal tribunal-, ara és quan cal tenir present que tenim corda per molt de temps.

A banda d’aquesta Catalunya perseguida per terra, mar i aire també n’existeix una de rica i plena. És la que no surt mai a la superfície d’un miserable telenotícies, la que no fa soroll però és la que realment fa. Segurament és la raó del miracle. Som molts els que pensem en clau de desastre i malgrat tot existim. I anem fent i tenim èxit.

Hi ha una Catalunya que existeix, molt residentment, i que aguanta triomfant la línia de flotació. És la que podràs veure aquest divendres a la Jornada Generacional d’Economia, en la seva tercera edició. Aquesta Catalunya actua transversalment i la confluència de forces amb procedències diverses dona com a resultat poder oferir un acte que vol ser un referent de país. Ens mereixem, de tant en tant, tenir consciència que aquí hi ha qui fa les coses molt ben fetes. Malgrat haver de conviure amb aquesta grisor dirigent, que resol els problemes amb devoció sobtada cap a la Moreneta, hem de saber que una bona part de país no opta per aquesta via tan capriciosa.


El Grup Hayek, l’Associació Catalana de Professionals i l’Espai Vicens Vives fan possible aquesta nova edició de la JGE. Vull creure, doncs, que no tot està tant perdut. I pel que fa a inscripcions, em sembla que hi ets a temps de fer la teva. Adreça’t urgentment a mail@jornadage.cat. Allí ens trobarem.

4 comentaris:

Oriol López ha dit...

Ens veurem allà... Per a mi és el primer any.

Dessmond ha dit...

Oriol,
A veure que et semblarà. Jo he repetit sempre i he quedat ben content. A veure si coincidim, doncs. Fins llavors!

Anònim ha dit...

Està bé recordar de tant en tant que aquest país hi ha coses que funcionen i que no és solament el país dels polítics.

Dessmond ha dit...

Marc,
És imprescindible per no perdre la fe del tot. Ah,i la teca també està prou bé encara que sigui a peu dret.