diumenge, de juny 22, 2008

Dos i dos

Rajoy assegura que el PP no renunciarà als seus principis i reivindica el diàleg amb els nacionalistes". I ha inclòs Vidal-Quadras a l’executiva. Perquè no renuncia a cap dels seus principis i perquè vol diàleg amb els nacionalistes. Ara ve quan en Mariano vol demostrar que dos i dos fan cinc.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Dessmond,
Jo no m' ho miraria així, són els que són, però s'han esvandit la crosta madrilenyista. Veure l' ànsar amb grenyes i polseres surferes, emprenyat com un mico filós perquè han saltat els acebes, saplanes i aguirres i hi han entrat els gallardons (amb els ratos), camps i arenes...canviant força el panorama, no és per estar cofoi, però tampoc és el pitjor que podria passar.
Més que res perquè en Rajoy surt d' una legislatura on ha quedat sempre sol (bé la llei de dependència la va votar amb ERC i la resta), però, per norma general, ha quedat aïllat. Trencar aquesta dinàmica li costarà força, però el primer assalt l' ha guanyat, ningú ha gosat ni plantar-li cara. Només un 17% de vots blancs.
En aquest viatge al centre li caldrà CiU i PNB, ja que no poden fer la pinça amb IU com l' ànsar i l' Anguita li van fer a FG.
A l' embustero més li valdrà vigilar, perque pp+CiU+PNB sumen, i cada vegada que sumin, el pp guanyarà centralitat, fotent-li per tant un doble mastegot a les galtes de l' embustero.
Les temptacions d' apropament psoe+pp creixeran i això mai és mala noticia pel sobiranisme.
Allò del "si tu no hi vas, ells tornen"...amb patates.
Salut i independència,
Cesc.

Anònim ha dit...

Només que el PP sigui capaç de treures del demunt la imatge carpetovetonica que li va deixar l'Aznar i companyia, el PSOE ho tindrá crú... i el PSC més.

Perque ara, en Zp. ha començat a jugar la partida espanyolista per enfrontar-se al PP a les espanyes (no oblideu que a Espanya va guanyar el PP) i si ara aquests canvian el discurs agafant-los a contrapeu, encara que només sigui una rentada d'imatge, els que quedaran com a defensors de les essencies hispanes seran els del PSOE el que deixaria al PSC amb el cul a l'aire. I no oblidem el "reajustament economic", que ja comença a fer estralls.

Ja ho he dit altres vegades, el tripartit es va fer per acabar amb CiU, però com deia el meu avi, a CiU d'un temps ensá, totes li ponen.

Com diuen els jocs d'ordinador, PS2 i Wii que té el meu net: "Game is over"

Cordialment

Salvador Garcia-Ruiz ha dit...

Espanya necessita una dreta moderna, centrada i oberta. Seguirà sent dreta, i seguirà sent espanyola, però els moviments en aquesta direcció sempre seran positius. Realitat o maquillatge?

En qualsevol cas, no oblidem que modera les formes, però continua pensant el mateix (de fet, semblant al que pensa també l'esquerra espanyola)

Sinblancaporelmundo ha dit...

Germans espanyols. Estem en semifinals. Visca Espanya!

Anònim ha dit...

No caldrà que s'hi esmerci gaire, el Mariano. La legislatura 2000-04 ja va demostrar que era quelcom perfectament possible de fer.

Dessmond ha dit...

Cesc,
Si a mi em fa feliç veure que la dreta més que troglodita és vol presentar centrada. Però voldria que aquest centrament fos real. No de circumstàncies. En el fons jo també desitjo aquesta dreta espanyola més serena. Ara mateix ningú pot fer de contrapés al gran embuster de la política espanyola. Només una cosa més centrada pot canviar el panorama. Estem d'acord.

Josep-Empordà,
En el fons jo també desitjo que el PP enfili una via menys carpetovetònica. Tots necessitem aquesta aposta. Ara, proclamar aquesta intenció de principis em sembla incompatible amb fitxar n'Alejo. El mateix Aznar el va haver de sacrificar per hooligan. Perquè els nacionalistes no poden entedre-s'hi ni em somnis, amb semblants personatges.

Salva,
Coincidim en el diagnòstic. El que jo vull fer notar és que aquesta teoria serà difícil d'aplicar amb segons quin personatges.

Sinblanca,
Germà europeu, els que són a les semifinals són els jugadors de la selecció. Tu segurament estàs fent el diumenger amb xancles i ronyonera ves a saber per on.

Popota,
Aquella legislatura fou molt millor que l'anterior i que sempre s'acostuma a oblidar. Els nacionalistes també es van entendre amb el PSOE, recorda-ho.

Sinblancaporelmundo ha dit...

Encara estic a London, abans de gaire m´en vaig a Turquia, però des d'allí seguiré al peu del canó, defensant al nostre país i amb la nostra selecció.

Sí, és veritat. Els que passen a semifinals són els jugadors de la selecció, però resulta que ha estat un espanyol de Catalunlla qui ha donat al final la victòria al nostre país.

Visca Espanya!

Anònim ha dit...

Aquest matí he sentit a la ràdio el Jorge Fernández Díaz. En la mateixa lónia, ha dit que l'únic que cal canviar és la manera de dir les coses;o sigui, les formes. Tal com han fet els espanyols com a mínim des del segle XVII: "Sin que se note."

Això els fa més perillosos, més subtils, més sociates.

Dessmond ha dit...

Sinblanca,
Comfesso que em fas embeja. Per això de Turquia. És un lloc que em fascina. La pastisseria és incomparable, a més de l'arquitectura i les ganes de pencar. No entenc com pots pensar en fútbol a Turquia!. En fi, que tinguis bon viatge. Ja ens ho explicaràs. Però aparca el futbol, que és una cosa massa cutre per posar al mateix sac.

Sinblancaporelmundo ha dit...

Oh no, la pastisseria turca és molt, però que molt embafadora, nooooooooooooooo. Jo prefereixo les coses menys dolces.,, i més fortes. És per això últim que m´en vaig per a allí.

I a mi, el que més m'agrada del futbol són els jugadors als vestuaris...

Dessmond ha dit...

Marc,
Cert amb això que dius. Cert, però avui el "sin que se note" és practicament de lograr si tens clar el que ets i on vols arribar. Avui la gent és més llegida, teoricament. I els gols són més difícils de colar, si no t'els deixes fer.

Sinblanca,
Bé, doncs que et vagi molt bé. Si és això el que cerques, segur que tindrem post a la tornada. Sort, doncs.
Ara, jo prefereixo els passtissos. Encara que només sigui un.