diumenge, de maig 18, 2008

Presentacions, Mir i calcetes

Suposo que com a bon blogaire un moment o altre vas treure el nas pel blog de la Mireia. Al final s'ha sabut el perquè de tot plegat. La Mireia no és tan Mireia com semblava i el blog ha acabat en forma de llibre. Hi ha un calendari de presentacions. A Barcelona serà dimecres dia 21 de maig, a les 19.30h -dos de 8-, a la Llibreria Catalònia. Si res no em falla, allí ens hi veurem.

Us en deixo l'epíleg.

Us en deixo, també, un fragment del llibre on es fa una picada d'ull a aquest blog. M'ho van fer arribar gràcies a un afortunat error. Sempre em va caure bé la Mireia, tot i no lograr fer-la canviar d'idees polítiques. Ara em cauen millor na Mir Roy i en Manel Riu. Moltes gràcies!.

És curiós el recorregut que pot arribar a fer aquest Itching like grass. Fer parada en alguna pàgina de "Em dic Mireia (i el meu cony es diu Carlitos)"!. Mai m'hagués pensat trobar-me en aquesta mena d'excursions. Tot un honor i tot un gran plaer.

6 comentaris:

Mir i Manel ha dit...

Gràcies per tot, Dessmond. Mos veem a la Catalònia.

Anònim ha dit...

Benvolgut Dessmond,

La "Mireia Galindo" ha estat una gran i molt ben escrita iniciativa blogera. I espero que el llibre es vengui. S'ho mereixen els autors.
Bons professors , molt treballadors, i amb fidelitat a les seves terres nadiues.

Tot i que, en Manel, malgrat les pròrrogues temporals regalades al Marcel.lí Iglesias, haurà vist que el Psoe és mucho Psoe, a Madrid, Andalussia, el Baix LLobregat, el Maresme, la Ribagorça, i arreu.
Potser a un dels Pallars (Tremp) no fan gaire malifetes, però complir promeses sobre llengues, en Marcelino, no n'ha complert ni una.

I la comarcalització aragonesa també ha estat, políticament i linguisticament, una jugada contra les franges i terres de parla catalana, donant les capitalitats, sempre, a pobles ben castellanitzats, per si de cas.

Així Benavarri no es capital de comarca. Graus sí.

Sort que en Marcelino ens entén......

Veus , Dessmond, com el teu bloc arriba a tot arreu, i ja fa molt de temps..... Molts no ho reconeixen encara...però ser llegit ho ets...molt més del que et penses.

Cordialment,
AA-Anònim Andreu

Dessmond ha dit...

Mir i Manel,
No és mereixen. Fins llavors!

Anònim Andreu,
I sort que en Marcel·lí Iglesias és de la Franja i parla català. Sort d'això.
I en fa unes quantes de legislatures que governa. Ara, la fe és l'últim que s'ha de perdre.

esparver ha dit...

Anònim:

Així Benavarri no es capital de comarca. Graus sí.

I no pot ser d'altra manera. No només per descatalanitzar (que també, no soc tan il·lús) si no per pesos demogràfics i econòmics.

I una altra cosa, Graus i Benavarri són molt més ara que fa quinze anys. Es creuen més el que són... i a Benavarri fa menys vergonya parlar en Català.

Dessmond ha dit...

esparver,
Gràcies per la informació. No conec tant al detall aquesta zona. Només puc dir el que passa a Areny de la Noguera, que ni apareix amb aquest nom a la retolació de la toponímia oficial. En canvi, al poble, s'hi parla prou de català. Un català arcaic preciós. Amb algun estructura empeltada directament del llatí. I la gent és collonuda.

Sinblancaporelmundo ha dit...

Vamos a ver, guapa, y por qu'e no le pones a tu potorro: Carleset? Por qu'e tienes que usar mi lengua para denominar a tu cosita?