dimecres, de setembre 12, 2007

Amanides de tetes, cul i “pito”

L’espigada Janet Jackson, l’any 2004, tenia el seu numeret a la final de la lliga de futbol americà. Compartia escena amb en Justin Timberlake, nano que va aprofitar l’espectacle per deixar una mama de la Janet a l’aire. Allò va motivar un escàndol –mare de Dèu!- i la CBS va decidir des d’aleshores retransmetre les actuacions en “directe” amb un cert decalatge. Això permet els tècnics censurar qualsevol altra teta que decideixi irrompre en escena sense el permís del guionista.

A casa nostra hi ha situacions televisives també remarcables. No tenim Super Bowl, però celebrem la Diada de via estreta. Això no deixa marge per a cap pit o cul explícits, però constatem que existeix una eròtica de l’onze de setembre.

Enguany la Televisió de Catalunya, la vostra, no ha retransmès les ofrenes florals. Quan el president d’aquesta nació feia la seva, TV3 ha considerat que “Doraemon” tenia un interès superior. Per primer cop ni la televisió ni les ràdios nacionals d’aquest país han decidit no retransmetre en directe el que passava davant el monument de Rafael de Casanova.

Ha estat una versió pujada del decalatge que vol imprimir la cadena americana, que és de trenta-cinc minuts. S’ha amanit la notícia, perquè en directe era impossible de fer-ho. Riu-te’n d’unes tetes desbocades. El que feia por als que es van escandalitzar amb la CBS i la seva temptació manipuladora, ara han pogut quedar-se garrativats amb el que marxa per casa nostra.

Les xiulades que calia eliminar s’han fet desaparèixer. Les que calia mantenir, simplement s’han potenciat. Així, quan el paio de la clau s’encarava cap a l’estàtua de l’heroi patri, s’ha deixat l’estona suficient per a que tots ens assabentem que li han dedicat una bona bronca. I quan li ha tocat el torn a la comitiva del PP, la xiulada ha estat l’estrella noticiable. Hem sentit xiulets amb la virulència que ni el mateix directe ens hagués deixat sentir. No hagut cap més escarni.

Tot això s’ha pogut veure a l’edició de la nit. Una amanida digna del mateix Arguiñano, però servida en safata al Telenotícies.

Sort que Esquerra va justificar el segon tripi, entre d’altres coses, perquè controlaria la corpo: televisió i radio nacionals. Sort, doncs, que remenen les cireres a TV3, la seva. Sort. Cal ser una de les parts més anestesiades d’aquest país per consentir que et magregin de forma semblant en hora de gran audiència. Ahir algun soci de numerets governamentals va anar més enllà de la teta i els va deixar completament en pilota picada: tetes, cul i “pito”. La llàstima és que quan més s’hi queden ells, més ens hi quedem tots nosaltres. No anem pas bé.

14 comentaris:

ddriver ha dit...

quina pena de pais tenim,,,

Dessmond ha dit...

No és molt engrescador des del punt de vista institucional.

CdeCarabassa ha dit...

Veritablement vergonyós. També se'n fa ressó en Jordi Cabré.

Dessmond ha dit...

cdecarabassa,
Ho he vist. És una sort veure que no sóc l'únic que "veu visions".

Anònim ha dit...

Si amb el Tripi 1 anavem cap el pedregar, ara amb el Tripi 2 ja veurem con en sortim.

Mikel ha dit...

Totalment d´acord amb el teu post.
La veritat es que vaig pensar justament el mateix al veure el TN...

Mr Blob i Cinquantapeus ha dit...

Asèpsia nacional. Per postres, a la nit,a la final de la Copa de Catalunya lluïa l'absència del President (l'home-gestor invisible, quines coses), en un acte trist, com si fos una jornada esportiva escolar.

Dessmond ha dit...

tresinores,
El Tripi 2 pot ser el principi de la fi. Un comença jugant amb foc i pot sortir-ne rostit.

mikel,
Doncs celebro no ser l'únic que veu les coses d'aquesta forma. Ho he dit, i ara ho repeteixo.

Mr Blob i Cinquantapeus,
Hòstia, és que sintonitzes TV3 i és una decepció rere una altra. Quin mal rotllo de canal!

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb el que comenteu sobre la crisi nacional de TV3, que per mi ja no és la meva des de fa temps. I això que quan es va dir que E controlaria els mitjans públics vaig respirar una mica perquè vaig pensar, bé, com a mínim tornarem a donar un gir catalanista, i de casa, nostre, a les informacions que cada dia ens hem d'empassar als informatius. Però no, ha sigut totalment el contrari!!

A Catalunya Ràdio l'any passat van defenestrar el gran Toni Arbonès i aquest any s'han ventilat "La solució" del Carles Pérez. Dos programes on s'aprenia molt sense tenir aquell sentiment tan habitual que t'estant alliçonant. I a canvi de què?? d'haver d'aguantar l'omnipresent Carles Capdevila i altres enxufats parlant de com de difícil és educar la canalla, i d'allargar una hora més el programa del Manel Fuentes per anar rient. Al final, entre tanta riallada, potser sí que ens oblidarem dels problemes. Això és el que volen, no?

Dessmond ha dit...

Reflexions en català (Josefina),
Cada cop que poso en marxa la televisió és una emprenyada. TV3 em resulta rotundament estranya.
Jo no sóc molt consumidor de productes radiofònics. Però sentir en Manuel Fuentes a Catalunya Ràdio em sona a xino mandarino. Si dius que li allarguen el programa, és que pots anar-te'n directe a la Ser. El de menys és l'idioma. Si el contingut és rotundament foraster, tant hi fot en quin idioma te'l fan empassar.
Em demano per enessim cop: qui coi s'ha empassat la clau?.

Anònim ha dit...

Seguint amb aquest post pornogràfic, la classe política del pais no deixa de ser protagonistes d'una orgía retransmitida quasi en directe com si fos el Bagdag. Relacions sexuals contra-natura (seguint l'argot opusià), atacs de banya, per davant i per darrera amb a càrrec del Mr. Holmes espanyolet, nosaltres ben oberts de cames, amb música/serial de fons per gentilesa de catalunya ràdio i amb uns monitors a cada cantó amb imatges d'en Cuní i la Pilar amb vestits de cuiro!

Carles TV ha dit...

Si algú em pregunta quin bloc tinc a la tauleta de nit en aquests moments, la resposta és: http://dessmond.blogspot.com/
Senzillament brutal, alliçonador i mirall de la (penosa) realitat catalana d'avui!

Dessmond ha dit...

hipster,
jajajajaja, veig que la meva versió de les coses només tenen un miserable rombe.

carles tv,
T'agraeixo molt les teves amables paraules.Celebro de debó que t'agradi aquest blog. És un plaer mantenir-lo si saps que hi ha lectors que el troben interessant. Espero que duri. Espero, també, penjar coses més optimistes. Ho prometo.

Joana ha dit...

Una de les millors decisions que he fet...ja fa temps és no mirar TV, però cap.I t'asseguro que n'estic contenta, de la decisió.
Tot i que a vegades em pregunto....Em perdo res? Que valgui la pena, clar!
Mil vegades més la ràdio!
Bon cap de setmana, Desmo! ;)