divendres, de juliol 13, 2007

Ha dit que sí

Ahir vaig sortir de Reus passades les quatre de la matinada. En Marc, en Lopez Tena i jo vam acabar xerrant al carrer. Aquelles hores no hi ha res que resti en dansa. Més que l'anecdotari del convidat. He de reconèxier que tot plegat tenia la seva poètica. Una mica -massa- surrealista, però el tema no te l'acabes. En Lopez Tena és inesgotable. Inesgotable.

Entre d'altres coses li vaig plantejar el sopar amb els blogaires. Em va dir que sí, que "encantat".

Ara la pilota és al nostre cantó. Feu-ho com vulgueu, però comencem a posar-hi dia. Val molt la pena!. Crec que l'experiència pot ser també surreal, però bona, bona.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Dessmond, com he dit en un comentari del post anterior, penos que és una molt bona idea i jo estaria encantat d'assistir-hi. Si em permet una suggerencia crec que és millor un dia entre setmana, que no pas un cap de setmana.

chamb ha dit...

Jo m`hi apunto en ferm

Oriol de Mollerussa ha dit...

Ostres, m'encantaria. A quin poble o ciutat se celebraria?

Dessmond ha dit...

Avi,
Suggeiment admés. Jo també crec que és millor fer-ho entre setmana. Els cap de setmana són sagrats. Coincideixo absolutament.

Chamb,
Tant de bo tothom fos com tu. Estic segur que amb tu ens veurem altre cop. I estic segur, també, que el convidat no et defraurarà.

Oriol de Mollerussa,
Això està per decidir. Ni a mi ni al convidat no ens fa res quedar on sigui. Però s'ha de consensuar. Acceptem suggeriments.

Papitu ha dit...

Precipitant una mica les coses proposo un parell de llocs:

1) Celebrar-ho a Barcelona un dia entre setmana més enllà de les festes de la Mercè al restaurant l'Estrella (no hi tinc comissió). És un restaurant discret amagat darrera l'estació de França on s'hi menja de collons. M'hi van dur no fa pas massa i vaig quedar encisat per la teca, el servei i tot plegat. A més s'hi pot menjar per 30 euros per comensal.

2)Una segona opció podria ser fer-ho per les mateixes dates a l'espai Sargantana a Badalona (al barri del centre). Habitualment s'hi organitzen sopars tertúlia entre setmana o sigui que la gent del restaurant ja hi estan avesats. A la Sargantana també s'hi menja de nassos i crec que el preu si fa o no fa és el mateix.

Una darrera opinió, si som més de 8 sense dubtar-ho ho faria a la Sargantana de Badalona.

Bé ja està dit, ara podeu canviar els plans tan com vulgueu. El que he escrit aquí només són un parell de propostes.

Salut!

mossèn ha dit...

com els matrimonis ... salut

Marc Arza ha dit...

De Reus repetiria jo i s'hi sumaria algun absent al sopar del passat dijous.

Salut,
Marc

Mikel ha dit...

A mi em sembla molt be , ara nomes falta fixar el dia!