dimarts, d’agost 08, 2006

El meme dels desitjos

En Zinc em posa deures, aquest agost.
Jo sóc molt dolent resolent tests. Però veient que no fer-ho podria suposar-me l’ostracisme o determinades ires –jajajaja-, he decidit asseure’m davant l’ordinador i començar aquesta prova avaluadora. No he cercat ser massa original, sinó naturalot. Això sempre pot ferir sensibilitats, ho sé. Però les sensibilitats cibernètiques sempre tenen un punt d’autista que permeten superar coses pitjors.

Les tres coses que faries si fossis milionari:
1.- Compraria 3 escons de diputat a cada partit amb representació al Parlament, per lograr assolir politiques tranversals.
2.- Compraria 7 escons de diputat al Congreso de cadascuna de les formacions, per tal d’endegar un debat “assumit” en tots els partits sobre el federalisme, que ens porti de cap a la confederació.
3.- Augmentaria astronòmicament el sou del President de la Generalitat, a canvi que li puguem exigir responsabilitats civils i penals.

Les tres coses que diries en veu alta si sabéssis que ningú et recriminarà o contradiurà:
1.- Si no ets d’esquerres no passa absolutament res. Ans el contrari.
2.- Ser d’esquerres és un paravent cada cop més trasparent. Com el paper de fumar.
3.- Si realment ets d’esquerres ves-te’n a comprar un pis a l’Habana i gaudeix-lo. Jo te’l pago. Sóc milionari, recordes?.

Les tres coses que canviaries de la teva vida, de tu mateix:
1.- Voldria ser més metòdic
2.- Voldria ser més càustic
3.- Voldria ser menys agnòstic

Les tres coses que canviaries del teu voltant:
1.- Trauria la nacional II de la costa catalana.
2.- Construiria l’AVE, Barcelona-Perpinyà-Montpeller.
3.- Faria el transvasament del Roina abans no es quedem secs; amb lo riu inclós.

Les tres coses que voldries que et passessin abans de morir:
1.- Veure la independència de Catalunya
2.- Veure la independencia dels Països Catalans
3.- Veure l’ús social de la llengua catalana normalitzat als PPCC

Finalment, espero que la cadena continui mitjançant els bloggers Minimal, Vilapou, Ddriver, Bet, Bellosoli, Juli i Mireia -espero que el tancament temporal del blog permeti fer alguna excepció, senyoreta erky!-.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Osti, 7 escons per grup al "congreso"? Vas fort!
Truca al c/. Nicaragua i demana per un tal Sala. Et donarà un parell de lliçons magistrals sobre com fer-ho. Cobrant, evidentment.

Anònim ha dit...

encara més càustic?!!?!?

Anònim ha dit...

De veritat que les tres primeres coses que faries si fossis ric del cagar serien en clau política?

Bet ha dit...

Dessmond, jo ja he fet els deures que ens ha posat en zinc...

la meva pregunta és com la d'àirum: tot en clau política? Caram, quin altruisme, això sí que és un bon atribut!!

Joan Marc ha dit...

jajaja Jo em decanto per que em compris un pis a l'Havana!! FESTA TOTS ELS DIES!!!

Anònim ha dit...

siiiiiiiii!!!!! jo també m'apunte a estar de festa a l'habana XDDDDDD

Anònim ha dit...

Ostres em penso que si jo fos mil·lonaria tampoc pensari en termes polítics, per començar; jeje!!

I això del piset a l'Havana, no ho diguis massa alt, que em penso que en seríem uns quants els que ens apuntaríem.

Dessmond ha dit...

Karbeis,
Amb menys de 7 no pots arrossegar tot el partit, per començar a parlar de coses serioses pels catalans.

Mery Cherry,
Doncs jo trobo que sóc un pardal molt innocent.

àrium,
Si, la política és l'activitat que ens mou, la que ens regeix les vides per més que ho volguem negar en molt cassos. Tenim necessitat col·lectiva de que rutlli sempre molt bé.

Bet,
No m'he adonat que en Zinc ja t'ho havia demanat.
Puc ser tan despres, perque jo si fos millonari, faria més del mateix que faig ara. Vivim molt bé en termes generals. I tenir molts quartos l'únic que faria, en realitat, és assegurar aquest tren de vida. No m'agraden els excessos i en canvi m'agradaria poder fer política en majúscules, però has de tenir les garrofes guanyades. Altrament, només fas d'esbirro.

Joan Marc,
El pis a l'Havana és un oferiment enverinat. Si et declares d'esquerres, ves-te'n a veure el que realment és una política d'esquerres. El que es procalama per aqui és una broma de mal gust.

eldamar,
A l'Havana la gent pateix molt. No hi ha tanta festa com sembla. Algun dia escriure algun post sobre l'Havana que he conegut.

llunacreixent,
S'ha de pensar més en termes polítics. És una llàstima que aquest tema provoqui tan de rebuig. La classe política també pot entrar en crisi i és la ciutadania que ha d'enviar-los missatges molt clars i consistents, per tal d'adreçar les situacions difícils. No podem girar l'esquena als que ens governen. És la cosa més súïcida que podem fer.

Anònim ha dit...

home esta clar que la gent pateix molt en qualsevol dictadura siga de dretes o de esquerres,de totes formes no es l'unic país on la gent pateix,de totes formes encara que ni hagi dictadura,la seva cultura i el seu caracter llatí sempre existirà.

Anònim ha dit...

Com la Mery Cherry: encara més càustic??

Permet-me que no em cregui això del "pardal molt innocent"...

Mireia ha dit...

Hosti Dessmond, copio el meme aquest, però respondre-hi ara... va, no hem facis fer deures ara hombre!, que jo ja era en plena descompressió postejadora, va que serà el primer de la tornada, t'ho prometo, un petonàs.

Mireia ha dit...

Ah, i d'acord amb l'1 de Les tres coses que diries en veu alta si sabéssis que ningú et recriminarà o contradiurà, no tan d'acord amb el 2, i gens d'acord amb el 3, bueno en plan catxondeo sí, però jo soc d'esquerres i a La Havana que no m'hi busquin si hem perdo, a cal Galderic vaig fer-hi fa dies un comentari sobre aixòs. Un altre petonàs.

Anònim ha dit...

ostres, quina "ilu" també em poses deures!!!

Dessmond ha dit...

eldamar,
Totalment d'acord amb el que dius sobre les dictadures.
Certament, el caràcter llatí hi és però hi ha molta més barreja de coses del que sembla. Hi ha un melting pot que la dictadura ha mirat d'igualar a cop d'estopa. Les diferències són portes en dins.

Zinc,
Una mica més caustic, doncs. Jo sóc més innocent que no semblo. Un blog enganya molt.

Mireia,
Entenc la teva desconnexió blogger. Ho deixem per setembre, doncs.
Dius que ets d'esquerres, cosa que ja sabia. Ara, m'agradaria saber que vol dir ser d'esquerres a Catalunya. Pot ser una caricatura del que realment significa ser d'esquerres. A Cuba hi ha murals que diuen "Socialismo és libertad". En Felipe Gonzàlez també ho deia. Ho sia, que la comfusió està servida.

Juli,
Me n'alegro que t'ho prenguis amb aquest optimisme. Endavant, doncs!

Alalluna ha dit...

Dessmond, hi ha una cosa que m'ha sobtat.Desitges veure la independència dels PP.CC. però quan penses en infraestructures dius "Construiria l’AVE, Barcelona-Perpinyà-Montpeller."

No seria més lògic demanar l'AVE Alacant-València-Barcelona-Perpinyà-Paris"? Ja que cal demanar desitjos, cal demanar-los a lo gran !!

Dessmond ha dit...

alalluna,
Tens tota la RAÓ!!!

Dessmond ha dit...

Mireia,
OStres, ostres, ostres...
Em sap greu però no hi podré ser. Dijous he de retornar els meus sogres al Prat, que han vengut de Mallorca. Impossible.
Jo tinc una mica de vinculació amb la Franja de Ponent, a traves de'n Tremosa, que els seus pares són d'allí. Justament el dia 10 a l'Avui hi farà una article -aixó em va dir- sobre la visita que vam fer.
Vam tenir un xou de collons en una visita a una ermita. Entre que algú el va reconèixer i que hi ha el contenciós entre els bisbats català i aragonés... va ser mega patètic! Aquest estiu hi he de tornar, però serà més tard.

Espero que ens n'informis, d'aquesta vetllada. Quins canvis de temperatura: de Paris a la Franja! Molta sort. Els manyos són d'armes tomar!

Mireia ha dit...

Hosti, Dessmond, si coneixes el Tremosa digues-li que pugi a Benavarri a la conferència aquesta, m'agradaria veure a l'Antonio Viudas debatent amb el Tremosa, i ja us n'informaré.

Dessmond ha dit...

Mireia,
Li he escrit. Però no sé si és de vacances. Així que em respongui t'ho faré saber.

Anònim ha dit...

Ostres et fa por que et contradiguin que no siguis d'esquerres? o que facis una descripció tant gran de l'esquerra... hehehe

Dessmond ha dit...

Jordi,
Fer-me por, me'n fan poques coses.
Jo no em considero d'esquerres i no em fa por que m'ho contradiguin. No em considero de dretes. Si alguna cosa dec ser, és liberal, que això si que molesta a la gent "d'esquerres". Però per pura demagògia o ignorància, que en segons quins contextos no sé que és pitjor.
No entenc la segona part del comentari.

Anònim ha dit...

Ep, saps, jo també em considero liberal, però d'esquerres, el què en diuen liberls radicals, l'ala esquerra dels demòcrates iankis, per exemple.
És un error lligar dreta amb liberalisme. El liberalisme és més aviat una filosofia, la de la llibertat.
En quan al comentari, crec que irònicament fas una descripció "molt gran" de l'esquerra, lligar esquerra amb gulag... ostres...

Dessmond ha dit...

Jordi,
Jo en conec pocs de liberals i d'ERC. Abans si que n'era un planter seriòs. Ara està a rebotir de marxistes nostàlgis i acomplexats.
Lligar esquerra amb gulag no és cap fantasia. Lligar esquerra amb el socialisme no es cap fantasia, que entre d'altres l'apadrina un tal Fidel Castro. És un model amb el qual no vull tenir-hi res. Per coherència elemental.
L'esquerra d'aqui necessita una reformulació seriosa. Entre d'altres coses necessitaria desterrar el mot mateix d'esquerra o socialista, per que ens quedi clar el que és l'esquerra. Si grates, podria ser que quedi una cosa tipus ONG.

bacus ha dit...

et tinc aquí com a bookmark al final acabaré fent la meva llista de reis.......

Anònim ha dit...

This is very interesting site... » »

Anònim ha dit...

Cool blog, interesting information... Keep it UP http://www.onlinegamblingbaseball.info/soccer_during_the_1930s.html Chart currency forex Herbal supplement side effects

Anònim ha dit...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it New york license plate frames manufacturers http://www.saab-5.info/Viking-saab.html amateur pages Www saab co used 2002 saab 9-3 cd radio Valium vitamin Myrtle beach golf vacation package blood pressure natural Mcse 2003 e-book download Natural cancer Alcohol attorney celebrex dallas vioxx Divorce records in collier county florida excel pressure washer bingo kenoly