diumenge, d’agost 20, 2006

Cara de pòquer

TV3 al País Valencià, un bon acord?
Acció Cultural del País Valencià i el govern de l’Estat –concretament el ministre Montilla- van pactar que TV3 podria continuar arribant al sud gràcies a un canal TDT que el ministeri d’Indústria cediria a l’entitat. L’acord és va establir amb la supervisió dels responsables de l’àrea de la Generalitat. El problema és que la TDT encara només és un propòsit amb data poc clara i que el govern de Madrid ha cedit a La Sexta la freqüència analògica per on arriba TV3 al País Valencià. Una vegada més, TV3 perilla al sud.
Avui, 15 d'agost del 2006.

Bé, només podem sospitar que sí, que “ara és l’hora dels catalans”.

9 comentaris:

bellosoli ha dit...

així que ara TV3 no arribarà al País Valencià via analògica? Un petit pas més per intentar allunyar-nos.

neus ha dit...

Goita... i diuen que aquest que és tan puta ha de ser president de la Generalitat? ai senyor... quin futur més negre ens espera...

Dessmond ha dit...

Bellosoli,
Si, fins ara deien que ho feia el PP. I tothom pensava: normal.
Ara, en canvi, sembla que un presidenciable amb molt números de guanyar sembla que se sumi a la creuada. Ara és l'hora dels catalans, és el seu lema.

Elur,
Negre, negre. "catalanista i d'esquerres"...

Anònim ha dit...

A veure, de manera analògica, jo mai no he vist la TV3. Només des que van posar allò del cable... I això ja fa anys que dura. No sé que passava a la resta del país.
No sé si és una passa endavant o no. Però (si em permeteu que ho diga) fins ara cap govern català ha fet gaire perquè es veja la TV3 al País Valencià. Va ser cosa d'ACPV i, és clar, era mig clandestina. I Canal Nou, es veu al Principat?

Dessmond ha dit...

Efe,
No en tinc ni idea. A Mallorca si que es pesca Canal 9. Però jo a Catalunya no la he vist. Tampoc és que sigui una gran pèrdua. Les referències que en tinc són més aviat fluixes. O no?

Anònim ha dit...

Uff, crec que la qualitat no és l'important (ja et dic que si per mi fos tancaria Canal nou). Es tracta que cal vertebrar el país en ambdues (o en ambtres) direccions, no? En general els catalans del Principat ignoren completament la realitat de País Valencià. Ni tan sols existeix a la seua ment. Ni el veuen.

Dessmond ha dit...

Efe,
Per lamentable que sembli, potser tens bona part de raò.
També influeix la hostilitat que reb allò català des de València. Això no passa amb les Balears. De moment.

Anònim ha dit...

Veus què et dic? "des de València..." A Alacant no hi ha hostilitat anticatalana. Hi ha coses pitjors (hi ha antivalencianisme directament), però no hi ha blaverisme. Tothom pensa que el PV només és València ciutat. Crec que el primer que s'hauria de fer per part dels catalans és afirmar la catalanitat del PV interessant-s'hi. Si som catalans per què la TV3 no té una seu a la meua ciutat? I per què només un partit dels catalans es presenta a les eleccions al PV?
Bé, i lamente haver monopolitzat el teu post... Però com que la cosa em toca de prop.

Dessmond ha dit...

Efe,
Crec que tot el contrari.
És molt saludable que gent com tu pugui dir el que has dit.
És per mi una sort que participis en el meu blog.
El que dius ho trobo agosarat i molt interessant. Comfesso que conec poc el PV. És una assignatura pendent que penso abordar aviat.