diumenge, d’agost 13, 2006

Cara de pòquer

En un moment de feblesa se m’acut engegar l’aparell de televisió. A TV3 hi fan un programa anomenat Villaguerrilla. Programa d’humor. Per a ments pre-clares. Vol ser humor molt nostrat. Conviden a en Pere Tàpies i en Tomeu Penya; els foten plegats en un llit de matrimoni, amb una guitarra per hom. Una situació sense solta ni volta. Sí, programa d’humor. A l’hora d’acomiadar al cantant mallorquí, el clímax humorístic. Els actors del Teatre de Guerrilla diuen que no entenen a en Tomeu. Ho diuen i ho repeteixen. Sembla ser que l’intel•lecte d’aquesta tropa interpreta que el que parlen a Mallorca és un idioma indesxifrable: “no se l’entén de res”. Programa d’humor, que em deixa amb cara majúscula de pòquer. Hi ha algú tan mentalment delicat que hagi cregut que això que fa aquesta colla es pugui considerar humor? Penso, també, en la cara que poden haver posat els abnegats televidents que reben el senyal a les Balears. Un bon fotimer de gràcia la que irradia aquesta TV3!. Definitivament, la vostra. Colla d'Im-bè-cils.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Penso el mateix , es vergonyós!! i mes vergonyosos els seus honoraris

Dessmond ha dit...

Si m'apures, jo els donaria els calers amb la condició que no apareguessin en antena. Quina forma de fer teatre/comedia tan pobre.

Anònim ha dit...

Jo haig de confessar... que me'ls miro i em fan certa gràcia. Però cal dir que al principi en feien més, ara ja és una mica "más de lo mismo" sempre... Comencen ja a cansar una mica, cert!

Anònim ha dit...

estic amb llunacreixent, al principi molta xauxa, però ara res de res..

Dessmond ha dit...

llunacreixent/Imewmon,
Cada cop el seu "humor" és més poca cosa i prescindible. Fins i tot ofensiu.

Anònim ha dit...

L´humor en principi ha de fer riure, no ? Doncs aquests no en fan d´humor.
De vegades fa més riure un telenotícies

Un indígena ha dit...

Bé, en la línia de TV3, la tuya. Entre això i el Cantamania, aquesta cadena cada cop s'assembla més a Canal 9 i IB3. Els socialistes deuen estar encantats. Jo crec que és una vergonya.

Dessmond ha dit...

Sulpertu,
Pura Lògica filosòfica. JO no hagués dit millor.

Indigenes,
Deixe-m'ho en vergonya. Si, vergonya això de TV3