dijous, de juliol 20, 2006

En boles

Aquest lloc és ben curiós. O potser el que de debó és curiós és el fet d’haver d’anar gairebé en boles. En boles i barnús, però aquesta peça de roba és ben bé per dissimular. Suposadament jo faig servir la XL, per la senzilla raó que és la talla que m’escau i perquè és talla única de l’hotel-balneari.

Cada dia se’n poder fer anar com a mínim dos, tranquil•lament. El ritme d’activitats que reclamen el suport del barnús és frenètic. Per tant, hi ha una rotació diària d’aquesta tovallola amb mànigues.

Segons el dia, puc assegurar que la XL del meu barnús ha patit molta gana: les mànigues arriben a mig braç i el meu melic sembla que maldi per fer d’espia: pot recordar l’ull que mira pel forat del pany.

Amb aquesta mena de barnús i el tanga d’un sol ús, la sensació és d’anar en boles. Surts d’una empastifada de fang i entres en una dutxa jet. Surts de la dutxa get i entres a fer-te el massatge.

Encarar determinat tipus massatge requereix molt més que la gallardia torera. Necessites haver passat per més d’una dutxa a pressió combinant el fred i la calor, per tal de quedar una mica estabornit. Necessites haver estat embolcallat amb el cos ple de llots i detritus marins i estar impregnat de música relaxant. Perquè, quan en un moment determinat, el massatge arriba a la part interior de la cama i les mans de la massatgista pul•lulen roents, imprevisibles, cal estar-ne molt de relaxat. El cos té la sensibilitat molt més desperta i està absolutament en boles. Una dona ho té més fàcil per fer veure que està relaxada quan en realitat comença a notar un formigueig interior que es posa en marxa.

5 comentaris:

MaRiNa ha dit...

en comptes d'estar al balneari sembla q estiguis en un camp d tortura.. segur q tu passes super be!
aqi una servidora esta acostumada a q casi totes les manigues li vagin curtes i a aver d desfer-se vores d pantalons.. ja vuras com no ni a per tant. Les talles son sempre orientatives, a l'hora d la veritat... pots tenir 5 talles diferents

Anònim ha dit...

Ai, benvolgut Dessmond, un servidor una vegada que li feien un massatge (normalet, res de les virgueries que li foten a vostè) estan de cara avall, vaig notar que l'antena cada cop se'm anava posant més tiesa. Quan la noia em va dir: Tombis, li vaig contestar: Ara no puc i amb tota naturalitat em respondre: No s'amoini, que ja hi estem acostumades...
Ja ho veu tant patir per res...

Anònim ha dit...

L'altre dia al Balneari Prats em van fer una dutxa massatge en bole, res de tanga d'un sol us, i pensava que acabaria com l'avi diu, quin fart de patir!

Anònim ha dit...

Apa a continuar gaudint de les vacances...i dels massatges!

D'allò altre ja t'aniré informant, com bé vas anunciar no és fàcil, però m'agraden els reptes!

Anònim ha dit...

Apreciat Dessmond, menys en Miquel Iceta i algun altre que em vé ara al cap, crec que tot home a qui li han fet un massatge ha passat el mateix "mal tràngol" i, per tant, de ben segur hi estan acostumats.

Pitjor que una erecció és la sensació que, de tant de relax, a un li vé un gas. I haver-se'l d'aguantar durant tanta estona si que és una putada, si, creu-me...