dissabte, de juliol 08, 2006

Demà, Hispània

Continúa el bon dia. Demà anirem a l’Hispània. Després d’intentar-ho repetidament, sembla que demà serà possible. Només espero no topar amb l’inefable Sostres, que trenca el seu propi mite així que te’l trobes fent el papallona pel menjador d’aquest establiment. És una situació ben desafortunada.

En Sostres provoca admiració i rebuig a part iguales i en les mateixes persones. Sembla que insufli la seva pròpia inseguretat a l’humor dels que el segueixen amb més o menys regularitat.

Hem organitzat -per més endavant- un sopar amb en Sostres. Espero que trenquem molts fantasmes. Una cosa és que hom vagi formant-se una idea de’n Sostres, des la solitud. Una de ben diferent és que aquesta idea coincideixi amb la realitat. Hem fet una timba, les opcions són prou obertes. El meu gran dubte és si guanyarà el mateix Sostres.

5 comentaris:

Mireia ha dit...

Suposo que algú ja haurà fet el joc de paraules, però no hem puc estar de dir-lo, que dic que amb alguns articulistes catalans ja hem tocat sostres.

Bueno, suposo que l'home va crear un personatge i se li'n va anar de les mans, i la veritat es que el personatge queda ara per ara com un desgradable molt desagradable.

Records des del carrer Estocolm, Dessmond,

Mireia

Mikel ha dit...

OStres ostres ostres , al final haure de seguir al sostres , reconec dina de la meva ignorancia que no l´he seguit-llegit mai....

Dessmond ha dit...

Mireia,
jo m'embarco a aquest sopar per dues raons:
1) És un sopar entre amics, que a mi sempre em ve de gust trobar-los. Un d'ells te bona amistat amb el Sostres i va sorgir la possibilitat de que s'hi sumés.
2)Crec que serà una bona ocasió per posar a lloc el personatge. Això pot resultar interessant o decebeor.

Dessmond ha dit...

Mikel,
Et recomano que a més de llegir l'article que surt a l'Avui diariament -secció Serveis i Oci- que donguis alguna ullada al seu blog, que fa de complement perfecte. L'adreça és http://www.salvadorsostres.com/

Mikel ha dit...

ok , doncs m´ho apunto. Gracies ;-)