dimarts, d’abril 28, 2009

Ara és la teva hora, segador


Plega en Renyer, plega en Carretero. Mai mai com ara n’Uriel ho havia tingut tan bé per demostrar que és ara l’alternativa. Endavant, doncs. Ell, que quan va aparèixer l’article del doctor de seguida va córrer a fer costat al devessall de demagògia engegada per la cúpula del partit, ara té barra lliure per demostrar qui és realment. Ara és la teva hora, segador. Vejam com és que esmoles l’eina.

6 comentaris:

reflexions en català ha dit...

"ERC continuarà al govern encara que es firmi un mal acord de finançament"


http://www.3cat24.cat/noticia/381617/politica/ERC-continuara-al-govern-encara-que-es-firmi-un-mal-acord-de-financament

Potser esperarà que el vaixell s'enfonsi per fer-lo tornar a la superfície. Que faci el que vulgui.

rA ha dit...

Necessito, Dessmond, que esmolis tu la teva eina també i m'expliquis què ha passat aquí. Sincerament m'ha sorprés que el Carretero plegui d'ERC sense donar una mica més de guerra... Que vols que et digui? Un article, un expedient, i deixa la militància? No sé si s'adona en Carretero que ha posat les coses força fàcils a la direcció d'ERC...

Dessmond ha dit...

Reflexions en català,
Jo he llegit alguna cosa en sentit contrari... això passa per anar tant del bracet socialista. Mai saps que dius o deixes de dir. O si fas o desfàs.

RA,
L'estic esmolant. Estic intentar pouar informació, perquè ara mateix penso exactament el mateix que tu. I no entenc res de res, després de tot plegat

Jaume ha dit...

Un col.lectiu de militants abandona Unió, no se sap ben bé on aniran a parar i els més abrandats nacionalistes ho cel.lebren com una victòria. Guardans es desentén de CDC i els més abrandats nacionalstes ho cel.lebren com una victòria. Carretero deixa ERC i els més abrandats nacionalistes ho cel.lebren com una victòria. La mateixa victòria que cel.lebrarien si UDC trenqués amb CDC.

Només els partits grans manen, i manar no vol dir fer el que volen sinó influir en aquella direcció. Els nostres partits són cada dia més petits, purs això sí, però petits.

Dessmond ha dit...

Jaume,
I per acabar-ho d'adobar hi ha qui diu que això de'n Carretero pot acabar amb un partit nou...
Molta raó tens!

Anònim ha dit...

DONCS PASSA QUE LA GENT D'ESQUERRA,SON UNA MIQUETA ACRATAS I AIXO DEL "STALINISME" NO MOLA.
JUGANT AMB BCN.