dimecres, de març 05, 2008

Notes del dia

>L’edició d’ahir de El Mundo es fa ressò del sopar a sang freda. La notícia apareix a la pàgina 21, amb el suggerent títol: "La noche que Madí ceno con 32 blogueros". Vull deixar clar que jo no he dit res més del que he penjat al blog, ni que en Madí hagi filtrat cap cosa. La informació surt fruit del treball de camp fet pel periodista, a base de surfejar per la xarxa. En Karbeis i en Josep Sort són, també estrelles de la notícia. I jo afegiria, encara que anònimament, en Jordi Verdura. La meva aspiració, en absolut, és la de cercar cap mena de notorietat. Si que ho és la de continuar fent coses que temptin tant als lectors del blog com als convidats als sopars.

>Ahir un altre sopar, organitzat per en Marc Arza. Cap a Reus hi falta gent. Tema: el turisme a casa nostra, amb n’Emili Valdero, Secretari de Comerç i Turisme. Interessant conèixer realitats diferents a la purament barcelonina. En Valdero, gestor de la cosa pública que imprimeix un segell particular. Fruit del tall generacional de nova fornada. Un enfant terrible d’ERC. Idees clares i poca poesia, també. Temps no gaire enrere formava part d’aquest espai comú que va significar la FNEC, on el podies trobar colze amb colze amb gent com ara en David Madí. T’imagines l’escena?. La FNEC avui és una realitat morta. Tot el que va provocar, també. A l’hora del whisky ho corroboro.

>Na Trina em fa arribar una informació, que n’Eduard Batlle feia dies que apuntava. Gràcies, Trina!. Una molt bona notícia:








Els Premis Blocs Catalunya ja tenen logotip

Els Premis Blocs Catalunya estrenen des d'avui el seu logotip, que serà l'emblema visual dels guardons que es lliuraran el dia 10 d’octubre a l'Auditori de Girona. La creació del logotip ha anat a càrrec de l’agència creativa La Perruquera Publicitat de Girona.

La intenció del logotip és representar la imatge de Catalunya que es desprèn d'una pantalla plana, que està oberta i que, per tant, simbolitza l’expansió de continguts amb una llengua catalana sense barreres, mundial, que és l'objectiu d'aquests premis.


Els creadors de la imatge han jugat amb la senzillesa, Catalunya i els blocs, amb la finalitat que en properes edicions el logotip ja no necessiti el text i la imatge sola ja simbolitzi les distincions.El proper repte de l'Associació Stic.cat, que organitza els premis, és estrenar la pàgina la pàgina web http://www.stic.cat/ , en la qual els blocaires podran rebre informació dels premis i registrar-se en les diferents categories.

8 comentaris:

Roi ha dit...

Bueno, millor "los 32 blogueros" que "los cuarenta ladrones"

Dessmond ha dit...

Roi,
De totes totes!.

Joana ha dit...

Celebro que anés tan bé!
Felicitats, Dess!

Trina Milan ha dit...

Dess,

gràcies per tot, pel sopar, i per donar publicitat als premis...esperem que hi siguis, als premis i a alguna cosa més..
salut

El veí de dalt ha dit...

I els que defensem "blog", podrem jugar? ;-)

Dessmond ha dit...

joana,
Hi va anar. En vida teva!

trina,
Espero que els premis funcionin molt bé. Una gran iniciativa!

Veí,
Ho haurem de demanar. Jo també defenso blog...

Mikel ha dit...

No se si em sobta mes que publiquin el sopar o que llegeixis el mundo jejeje ;-P

Dessmond ha dit...

Mikel,
En popota em va avisar. Vaig pensar el mateix...