dimecres, de gener 30, 2008

Nou sopar blogaire

Avui puc confirmar el convidat del segon sopar del blog. Tot just acabava de refer el motiu de la capçalera, que n’he hagut d’adaptar el disseny per a l’ocasió. (Tal i com em demana en Joliu, el fons és tret d’un paviment hidràulic que vaig trobar en una balconada, a Palma. Un cop fas el recorregut per dins la Seu –l’intervenció de’n Barceló val molt la pena!- vas a petar a una porta de sortida que dona a un carreró petit. Allí vaig retratar el motiu d'aquest paviment).

El sopar en qüestió és obert a tothom. El lloc és encara per decidir. Abans de res vull tornar a parlar amb en Papitu. El seu bon saber no té preu. Així que sàpiga alguna cosa del cert pel que fa al lloc, la trametre.

Mentre tant et suggereixo, que si hi vols assistir, facis la teva reserva el més aviat. Estic segur que una xerrada amb en David Madí serà molt interessant. En primer lloc, perquè serem en període calent de campanya. Em sembla una bona oportunitat tenir fil directe amb un personatge com ell en aquest context. En segon lloc, perquè podria ser que es trenquin mes d’un tòpic al voltant del personatge.

Mirarem d’encetar la vetllada xerrant del seu llibre. Ara, ell i nosaltres sabem que una conversa al voltant d’una bona teca, sempre pot conduir a terrenys que no figurin en cap guió. La paraula la té el convidat. I també els comensals.

PS: Demà seguiré amb les entrades sobre l’abstenció.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

S'agraeix la teva iniciativa. Segur que serà un sopar interessant.

Mikel ha dit...

sens dubte el sopar promet!!

Vida quotidiana ha dit...

Molt bona iniciativa... i segur que el sopar serà tot menys ensopit ;) Ja ens aniràs donant més detalls.