diumenge, d’octubre 29, 2006

Un altre "meme"

En Roi Marphille em fa l’honor de passar-me un “meme”, que pel que sembla el va posar en dansa en Rock’n’roll.

He de dir que les genials històries d’en Roi van fer que dediques moltes estones a llegir el seu blog. I a començar a interessar-me per la blogosfera. I a decidir-me a posar en marxa el meu propi blog. Vaig llegir de dalt a baix els seus posts i em va començar a inquietar que no publiqués a diari. Ara sembla que ha tornat a agafar un bon ritme. Clar que, quan el vaig descobrir, era en vols de juliol-agost, quan la producció toca el punt més fluix.

Aquest “meme” tracta de citar el post que he escrit i que més m’ha agradat. Cal justificar-ho, també.

He estat repassant el que he penjat. N’hi ha uns quants que m’agraden. Però potser el que té un aura particular per a mi és el que vaig titular En Trinxet és mort . Era sobre el gos de la meva dona; el dia que va morir.

Mai m’han agradat aquests animals, segurament és culpa dels seus amos. Segueixen sense agradar-me i des que va morir que no hem tornat per Mallorca. No m’imagino com serà una anada cap allí sense l'afecte d’en Trinxet.

Aquest post em va fer veure que, tot i que dic que no m’agraden els gossos, en Trinxet n’era una excepció. Mai el vaig veure com un gos. "És un ca que és molt persona", acostumava a dir ella. Però intel·ligent. Més no se li pot demanar a una bèstia, tingui forma humana o no.

Fa ben poc vaig trobar un petit vídeo que li vaig fer a en Trinxet. Un d’aquells matins tan esplèndids que s’albiren a l’estiu. En Trinxet arrossega una bona dosi de mandra i no està per les meves collonades. Penso que haurà mort definitivament el dia tornem a Mallorca i no puguem sentir els seus lladrucs o les seves veloces peülles, que formaven part del seu entranyable protocol de rebuda. Així és la vida.

I tal com és costum en aquests cassos, passo l’encàrrec de fer aquest “meme” a na Cruella.

4 comentaris:

Violant de Bru ha dit...

Hola Dessmond, he deixat un regal al meu bloc per als primers quinze visitants del post i com que n'éts un d'ells te'n faig esment per si t'agraden les sorpreses. Una abraçada.

Dessmond ha dit...

Violant de bru,
Ja he vist la imatge. Molt refrescant, vaja!

Anònim ha dit...

Amic Desmó,
Uala, em fas flipar mandarines amb això que dius de mi! com diu en "Dirty Harry": "you made my day!"
gràcies!

M'ha encantat el teu post sobre en Trinxet. Recordo que el vaig llegir en el seu moment però no tot...perquè és bastant llarg...ara sí però! ;-)
Els gossos són unes criatures meravelloses, a casa els meus pares sempre n'hem tingut i és un més de la família.

Slts
Roi

Dessmond ha dit...

Roi,
Doncs és bastant així. Em vaig enganxar a les teves històries. Són realment bones. I després em van fer venir ganes de postejar.