dissabte, d’octubre 30, 2010

SnapIt Screen Capture 3.7

Per mor de l’atzar cibernètic he anat a petar al lloc web de Digeus software. És una empresa americana que té la seva seu a Albany, Nova Iork. Sempre hi ha un moment de la vida d’internauta que et planteges fermament poder fer captures de pantalla. Una fotesa com aquesta acaba donant un mal de cap o altre, sobre tot quan parlem d’imatges en moviment.

Aquesta companyia té un producte anomenat SnapIt. Justament és un programari que permet captar imatges de la pantalla, però de forma més efectiva. Dona molt més joc al botó de captures que tenim al teclat.

Permet agafar fàcilment qualsevol cosa que ronda per la pantalla: finestres, menús, pantalles senceres, regions rectangulars, pàgines web i fer fotos d’imatges en moviment.

Té tecles d’accés ràpid i desa automàticament. Envia al portapapers automàticament les captures i les desa en arxius que poden ser BMP, GIF, JPEG, PNG i TIFF. També assigna un nom automàticament a les imatges capturades.

Recomano fer un cop d’ull al producte, en aquesta pàgina. A la secció "Features" noteu que al final de tot s’hi poden fer suggeriments. Si en som un o dos milions els que decidim funcionar amb l'SnapIt podem demanar-los que facin el favor de pensar en una versió pel català. És més fàcil aconseguir aquestes coses d'una companyia americana que del govern espanyol. Estic segur que a Amèrica aviat els catalans serem coneguts, a més del Barça, per la nostra afecció a l’SnapIt.

Finalment, dues coses. La primera, si tens cap dubte referent als productes Digeus, pots adreçar-te a la Julia Taylor – julia(punt)taylor(ensaïmada)digeus(punt)com-. La segona, si fas un article sobre l’SnapIt i llurs bondats, ella et trametrà un codi de registre del producte, així que li facis arribar l’enllaç del teu article.