divendres, d’octubre 16, 2009

Grip "A" -o no-

A la sala d’espera de la consulta del pediatre hi ha una cartell que descriu tots els símptomes de la grip “A”. Em penso que els tinc tots. Em sento com si m’hagués passat una piconadora pel damunt i només em faltava topar amb aquesta mena d’informació. De la meva dona també podria dir-se’n el mateix. Li dic que ja sé d’on és que li venen tots els mals.

Quan entrem a la consulta, amb la metgessa només parlem del nen. Prefereixo no tocar el tema de la “A”. Està pansit i fa aquelles ulleres que apareixen quan no has dormit pràcticament tot un cap de setmana i, a més, l’has passat fumant porros i bevent. Clar, un aspecte semblant quan tens entre nou i deu mesos fa vertadera llàstima. Així és que passo de treure el tema de la meva grip.

Ja sabem, a més, que en aquest país l’afecció que hi ha per fer grans les sospites. Les ganes que hi ha per lapidar a qui sigui, amb l’excusa que sigui. La grip “A” és perfecte per enfonsar la reputació del primer que se’t posi pel davant. Aquí els mitjans han ajudat a fer bons els inquisidors de barriada.

Quan la visita la donem per acabada, li demano a la doctora si la grip “A” és un virus que es pot transmetre per internet. Ella respon molt secament: “no”. Bé, aleshores puc confessar tranquil·lament que em sento talment com si tingués la grip “A”. Ara em dedico a sobreviure a base d’infusions de farigola i suc de pinya. No tolero res més. He de prendre de tant en tant un bon tanto d’Aquarius, per les sals que conté. Si així aconsegueixo revifar, no dubto que la humanitat haurà fet un altre gran pas cap endavant.

4 comentaris:

Josep-Empordà ha dit...

Tu mira aixó:

http://www.youtube.com/watch?v=it_F8WqPm6E

I a veure si después ets capaç de vacunar-te!.

Ah!!...i que us milloreu.

Joana ha dit...

Ostres Dess,
Jo que em pensava que estaves inmunitzat contra "aquests virus" :)
Poca broma...Pel que veiem aquesta nova grip té una simptomatologia més aguda que la "normal" però també dura menys dies... Com que es barrejaran la grip estacionària, amb la "nova" i amb els refredats tot plegat serà un poti-poti d'anar-hi anant.
Cuideu-vos!
Ah! els fabs d'eucaliptos i les sopetes ajuden a tirar !
Una abraçada!

Andreu ha dit...

Benvolgut Dess,

Per internet, ara, com abans per los fotocòpies, els generadors de virus segueixen sent els mateixos, els que tu i jo sabem. Coses dels gens. Però a l'igual que abans, la grip d'ara tampoc deixa "sequeles". Sort que sempre es fa per la unitat!!!!

Ben cordialment,
ANdreu

Dessmond ha dit...

Josep-Empordà,
Jo de moment tinc tota la meva fe posada en les infusions de farigola. Potser als de la Baxter haurien de seguir el meu cas, abans de no fotre-la encara més grossa.

Joana,
Si, realment no sé com es pot treure l'aigua clara amb el poti-poti que comentes.
Els bafs d'eucaliptus van molt bé, certament. Jo avui he començat a prendre una copa de cava, que mata qualsevol microbi rebel o malhumorat.
Records!

Andreu,
Jo espero que no en deixi ni una! Salut!