diumenge, de juny 28, 2009

Sopar amb en Carretero

Com passa cada dilluns publico el post, al Bloc Gran del Sobiranisme. En aquesta ocasió parlaré del sopar que vam fer amb en Joan Carretero. És la meva versió.
També es pot llegir la de n'Arnau Oteji, al Cimera i la que es pot trobar al Dies de Fúria, de n'Elies115. Si en coneixes alguna altra, digues-me-la, que també la penjaré. Mercès!.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Dessmond, clico a "post" de l'entrada "Sopar amb carrtero" i em surt la pagina del bloc gran del sobiranisme i el missatge "No s'ha troba res". No deu estar b el link.
Au salut!

Dessmond ha dit...

Benvolgut Anònim,
Fixa't que parlo de dilluns, quan encara és diumenge. Si això mateix et segueix passant, un cop siguin les 00:35 h, aleshores hi haurà alguna cosa que realement falla. De moment, no siguem preses de cap mena de pànic.
Salut!

Josep-Empordà ha dit...

Veritablement els teus posts dels dilluns son l'ùnic d'interessant del Bloc Gran del Reagrupament pel que té de trencar amb el "mantra" repetitiu de la resta de la setmana.

Introduïr-hi l'assumpte de Barcelona, la capitalitat i la relació amb la resta del territori m'ha semblat d'una lluidesa més que notable.

Dessmond ha dit...

Josep-Empordà,
Coi, venint de tu això és tot un honor.
Per cert, allò de la cerveseta amb en Cesc segueix en peu?. Jo m'hi voldria afegir. I li hauríeu de dir també a n'Andreu.

Josep-Empordà ha dit...

Benvolgut Dessmond,

Per part meua, sempre, només cal que us posseu d'acord amb en Cesc.

És que jo soc a un tir de pedra de ca seua a Palamós, i en deu minuts en tinc prou.

Per cert, seria per mi una gran satisfacció el coneixre-t personalment, que a n'Andreu i obviament a n Cesc ja els conec.

Cordialment.

Anònim ha dit...

El teu comentari al teu post del BGS, impecable.

Josep-Empordà ha dit...

Per cert, que també tinc molt d' interes en conaixre és a n Joliu, una persona que sempre em sorpren gratament per la "finezza" dels seus posts.

Com m'agradaria tenir la teua facilitat, qualita i equanimitat per possar negre sobre blanc els encertadissims posts que acostumes a escriure (menys quant em desconcertes amb el teu "cripticisme" he he)

Cesc. ha dit...

Benvolgut Dessmó,
El post al BGS molt bo, tot i que ja saps que opino que és el rerepaís qui enriqueix i nodreix de talent el Cap-i-Casal i no a l' inrevés. Allà no hi ha temps per res, s' hi ha d' anar amb les idees més que aclarides.
A Palamós hi sou sempre benvinguts, amb les gambes, però, hi lliga millor el cava o el vi d' Alella, ben fresquet, que no pas la cervesa de Roselló 515.
El Mehari ja el poso jo, per això no passeu pas ànsia.
Si hi pugeu en dia feiner pagarà la pena, el país millora molt sense les benvingudes, per rendibles, aglomeracions del cap de setmana. Sobretot a l' estiu, on fins i tot el mar adquireix un to greixós dels cosmètics que la gent gasta per estarrossar-se a les platges, literalment, ocupades per una multitud amb vocació de sargantana.
Salut i independència,
Cesc.