dimarts, de setembre 23, 2008

El Grup Hayek, a Sabadell

El Grup Hayek està immers en un debat intern, per tal de veure com ha de pintar el seu futur. Ara mateix que cotitza a l’alça ha rebut una interessant opa de la Fundació Catalunya Oberta. Una opa què, jo diria, és irresistible. Totes les coses tenen el seu moment a la vida i cal saber quan aquest arriba.

Mentre desfloren la margalida del destí, la maquinària del Grup no s’atura. Vet aquí que el proper dijous dia 25 de setembre organitza un sopar-debat sobre seguretat, defensa i geoestratègia a càrrec del secretari del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC), David Bajona.

S’analitzaran qüestions entorn de la seguretat, el crim organitzat, el fenomen del terrorisme i l'activitat contraterrorista, les polítiques de defensa, els afers militars i els equilibris estratègics des d'una perspectiva catalana. Em sembla que, hores d’ara, poca gent es qüestiona coses d’aquest calibre. Jo ja he fet la corresponent reserva a guillemlaporta(ensaïmada)hayek(punt)cat . No cal que et digui que te’l ben recomano. Fins llavors, doncs.

Data: 25/9/08
Hora: 21.00h
Lloc: Gran Hotel Verdi, Avinguda Francesc Macià 62, Sabadell.
Preu soci: 25 EUR
Preu no soci: 30EUR
Reserves: guillemlaporta(ensaïmada)hayek(punt)cat

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment, em sap greu no poder-hi anar. La F.C.O. és una de les coses serioses que hi ha a Catalunya.

Les preguntes sobre terrorisme, seguretat , etc. naturalment que interessan, malgrat que, después del conflicte Georgia/Russia i el que está passant dia a dia a Ingusetia (terrorisme diari de procedencia difusa o no tant difusa) i el que está passant a S.América i a EE.UU., el meu punt de vista sobre el terrorisme internacional, está canviant d'enfocament. Crec que no hi ha bons i dolens. Tothom és dolent i maniqueu...des d'un punt de vista catalá.

Cordialment.

Dessmond ha dit...

Josep-Empordà,
Bé, de moment és el Grup Hayek qui organitza l'acte. Vull dir que la FCO és potent. Ara, el Grup Hayek, Déu-n'hi-dó!.
Apa, que m'he quedat ben descansat!.

Anònim ha dit...

És una OPA hostil o no? El tema clau és: té suficient llibertat la FCO com per criticar Convergència i els seus plantejaments? Ho dic perquè els sectors progres de sempre, constantment l'anomenen com la branca liberal de la Trias Fargas.

Dessmond ha dit...

Impulsat,
No és hostil en absolut. S'ha d'estudiar i proposar-ho a l'assemblea, que és qui pot decidir coses d'aquesta naturalesa. Jo tinc opinió positiva al respecte, però és l'assemblea que ho ha de tenir així de clar.
La FCO és una entitat que va molt per lliure. És molt liberal. Penso que critiquen moltes coses, ara no ho fan com els destralers. Jo n'he sentit de crítiques molt dures. Però també he de dir que prefereixen la discreció. No els agrada prestar-se a segons quina mena de numeret. En aquest país si no fas el progre t'exposes a que t'anomenen això o coses pitjors. O estas amb ells o contra ells. Per exemple, les crítiques més intel·ligents a en Pujol les he sentit per aquí.

Anònim ha dit...

Sona interessant. A veure si el proper el podeu anticipar amb més temps i puc prendre el pols del que els lliberals nostrats opinen de les recents contradiccions intrínseques al sí del sistema que sembla està descobrint la claca lliberal de l'altra banda de l'Atlàntic.

Anònim ha dit...

A l'altre banda del Atlàntic ja quasi no queden lliberals.

I és que com diu la dita, "el nom no fa la cosa".

Josep (sl) ha dit...

Llàstima no poder assistir és realment una oferta temptadora per invertir en coneixement 25€.

Odalric ha dit...

M'encantaria anar... però no puc. Aquest dia i hora el tinc ocupat.
Llàstima pq em sembla molt interessant...
(L'opa amistosa em sembla bé)

Dessmond ha dit...

Popota,
Llàstima. Ja em faria gràcia trobar-te en persona.
Procuraré avisar amb més antel·lació. Però trobar el termini correcte sempre és difícil. Tots rebem tanta informació, que correm el perill d'oblidar una cosa com aquesta. Ara, prometo avisar -si rebo la informació- amb més temps en properes ocasions.

Josep-Empordà,
A l'altra banda de l'Atlàntic els que es diuen liberals no són el que hi ha per aquí.

Josep (sl),
Millor oferta que aquesta no la trobaràs. Però hi haurà noves ocasions.

Odalric,
No serà la darrera. Hi ha més dies que llangonisses.
Pel que fa l'opa, a mi em sembla que també és bona bona.

Anònim ha dit...

Benvolgut Dessmond,

El que hi ha a l'altre banda de l'Atlàntic, des de fa una anys, em fa autèntica vesarda coneixent els seus avantpassats i les seues amistats.

Esperem que l'afany de llibertat del poble americá, afany que admiro, recondueixi la situació.

Cordialment.

Anònim ha dit...

PS.

http://www.infowars.com/?p=4803

Anònim ha dit...

Benvolgut amfitrió,

"El catalán no es una prioridad para la UPC, antes lo es el inglés"

Aquesta sentència és del sr. Antoni Giró (ABC 30/09/08), rector de la UPC i membre de FCO.

Salut i independència!

L'adlpo