dimecres, de desembre 13, 2006

Disculpeu les molèsties

Ahir va ser un sopar maratonià format per deu comensals. Hi va haver estones de tot. Pel cos a cos. Brillants i no tan brillants.Vaig llegir els vostres comentaris al convidat, en Quico Homs, i en tinc les respostes. De tot plegat espero fer-ne aviat una entrada. Els meus càlculs eren de redactar-la immediatament a l’arribar a casa. Però es que va durar tant, que m’hi vaig plantar a quarts de quatre!.

Avui he d’apagar uns quants focs abans no pugui començar escriure. Tinc el dia complicat. La tarda, a més, se’m farà prematurament curta. Vull acabar fent cap a Reus, a la presentació del llibre d’en Tremosa. Ho ha organitzat en Marc Arza, un personatge també molt inquiet i preocupat pel país. Confesso que hi vaig més per conèixer-lo a ell que no pas per sentir al professor Tremosa.

Ens vam “trobar” per la xarxa. Hem intercanviat correus-e i crec que val la pena treure temps per poder-hi xerrar. Després de l’acte, soparem. Espero que el Sr. Arza, a més de patriota sàpiga triar el restaurant. Altrament, ja m’ha vist prou per Reus.

Amb això vull dir que tindré un dia complicat i que el sopar d’ahir és mereix una redacció detinguda. No vull dir extensa, sino meditada. Hi ha tants posts que se’n podrien treure, que he de lograr mirar de condensar-ho bé per no resultar ser un vulgar “pallisses”.

Disculpeu-me, si us plau, si no enfilo el ritme que seria el desitjat. Fins aviat, doncs.
PS: Vull anar a Reus, també, per tenir més material per a la “cua de sortida”.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Explicaràs si és ben plantat en Marc Arza? :-)

Mireia ha dit...

Dessmond, si pots digues-li al Tremosa que m'escrigui un mail, que voldria fer una cosa amb ell, de debò, i no es sexe eh?, moltes gràcies.

Dessmond ha dit...

dona corrent,
demana-li una foto... jo sobre gustos personals no entro ni surto.

Anònim ha dit...

Tranquil prente el temps que necessitis, carai tu vas de sopar en sopar quin dia quedem? jajajajaj Ojo que els de Reus tenen molt mala llet !!!!

Dessmond ha dit...

Farlopa,
Gràcies per la teva comprensió.
Ostres, aquest mes es terrible de per si, amb això de les teques... i m'en busco d'extres! Que tal si quedem a Cal Ble? jajajaja..

Anònim ha dit...

Amic dessmond el lloc es el de menys si la companyia es bona i la teca també, cal ble es una opcio, però ja et dic que n'hi han varies que segur que no coneixes ;) jejejej

Dessmond ha dit...

jbauer,
T'agraeixo molt la teva santa paciència!. A veure si ho logro.
A mi Reus m'agrada molt. Espero que si, que sigui una bona nit per allí. Ja en faré cinc cèntims, també.

Mikel ha dit...

cap problema , pren-te el teu temps i ja ens faras arribar una bona cronica , d´aixo n´estic totalment segur.

Anònim ha dit...

Ei Des pren el temps que necessitis, fot gràcia saber que l' Homs haurà comentat ni que sigui una mica les nostres consultes, ... ara em pica la curiositat tu!

Oriol ha dit...

Faltaria més, esperem, amb neguit, això si, però esperem.

garmir ha dit...

Hola:
Dessmond , ja ho faràs quan puguis, es mès gràcies per el interes que ens tens a tots.

Anònim ha dit...

Hola holaaa!!! hauras de deixar-me un missatget al post R.I.P de l'Alepsi, per deixar-te un altre pista allà...:)