tag:blogger.com,1999:blog-29653319.post115848336891785599..comments2023-10-16T16:53:06.401+02:00Comments on Itching like grass: Dessmondhttp://www.blogger.com/profile/14689488390856226331noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158773352387347912006-09-20T19:29:00.000+02:002006-09-20T19:29:00.000+02:00Dessmond!!!!Que no t'enteres, guapo. Que "la dona ...Dessmond!!!!<BR/><BR/>Que no t'enteres, guapo. Que "la dona del Dessmond" vol dir que som jo, la teva dona, hòstia, i que no sé què vols dir amb la història de la pasta de bossa, i que te record que és una servidora la que et va assabentar de l'existència de l'obrador d'aquesta bona gent d'Abruzzio.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158765402798603562006-09-20T17:16:00.000+02:002006-09-20T17:16:00.000+02:00hannab,La pasta és farcida de sobrassada... t'ho d...hannab,<BR/>La pasta és farcida de sobrassada... t'ho dic per què encara t'agafin més ganes!Dessmondhttps://www.blogger.com/profile/14689488390856226331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158750602750552002006-09-20T13:10:00.000+02:002006-09-20T13:10:00.000+02:00ostres, m'han retronat els budells, quina gana, qu...ostres, m'han retronat els budells, quina gana, que bo!!!!!!!<BR/>totalment d'acord amb els consells i les receptes. m'ho permetré algun diumenge d'aquests :)Hanna Bhttps://www.blogger.com/profile/02551353971288557693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158660167375704602006-09-19T12:02:00.000+02:002006-09-19T12:02:00.000+02:00Selphy,Gràcies. A veure si ho poso en funcionament...Selphy,<BR/>Gràcies. A veure si ho poso en funcionament...<BR/><BR/>La dona del dessmond,<BR/>Gràcies per la informació. La pasta no venia en paquet, perquè la fan ells...<BR/><BR/>Jbauer,<BR/>Molt agraït per aquesta valuosa informació, també. Estic segur que serà un altre petit paradís. A veure quan l'explorarem!<BR/><BR/>Joana,<BR/>Totalment d'acord: amb oli i uns allets la cosa pot funcionar de meravella.Dessmondhttps://www.blogger.com/profile/14689488390856226331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158604587237856332006-09-18T20:36:00.000+02:002006-09-18T20:36:00.000+02:00La pasta s'ha de reconèixer igual com l'arròs adme...La pasta s'ha de reconèixer igual com l'arròs admet tota classe d'ingredients i de tots colors. Estic d'acord en què no cal carregar-la. Per exemple una pasta fresca regada amb oli d'oliva on s'hi han passat uns allets 2 minuts a la paiella i un polsim de parmesà....no cal res més. És el meu menú dels dissabtes.Joanahttps://www.blogger.com/profile/12302812514464822300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158595084937339932006-09-18T17:58:00.000+02:002006-09-18T17:58:00.000+02:00A veure... Senyor Karbeis: la de l'aventura torine...A veure... <BR/>Senyor Karbeis: la de l'aventura torinesa sóc jo. De fet, m'hi vaig estar prop d'un any, i allà vaig aprendre tres o quatre trucs sobre la pasta.<BR/><BR/>Quant al temps de cocció, van ser exactament tres minuts. Està clar que vostè sí sap el que es fa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158584988948853692006-09-18T15:09:00.000+02:002006-09-18T15:09:00.000+02:00Bé, nomès cal afegir les línies següents de codi a...Bé, nomès cal afegir les línies següents de codi a la plantilla de blogger. Entre els tags dels estils. I ja está xD<BR/><BR/>#b-navbar{<BR/>height:0px;<BR/>visibility:hidden;<BR/>display:none<BR/>}Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158565614960089772006-09-18T09:46:00.000+02:002006-09-18T09:46:00.000+02:00selphy,Resto a l'espera de que em traspassis el se...selphy,<BR/>Resto a l'espera de que em traspassis el secret, si us plau!<BR/><BR/>Karbeis,<BR/>Ho he dit de memòria, però crec que si, que eren sis minuts. Ho cercaré altre cop. <BR/>La que va ser a Torino va ser la meva dona. Potser he fotut massa embolic de dones!Dessmondhttps://www.blogger.com/profile/14689488390856226331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158537071734874502006-09-18T01:51:00.000+02:002006-09-18T01:51:00.000+02:00Amic Dessmond,Segur que, si ho va fer la mare, ell...Amic Dessmond,<BR/><BR/>Segur que, si ho va fer la mare, ella sabrà què fa (i més si va viure a Torino). També el crec amb les excel.lències a l'hora de menjar-s'ho tot. Però crec que 6 minuts de cocció per una pasta fresca és excessiu! Quina mena de pasta és?<BR/><BR/>Per cert, aquests establiments de pasta que cada dia proliferen més són boníssims (al mercat del Masnou també n'han obert un). Però la pasta de la marca "Rana" que pot trobar a molts súpers, Déu n'hi do, també. N'hi ha una farcida amb pera que és, directament, espectacular. Si no la coneix, la hi recomano de totes totes!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158527461157329542006-09-17T23:11:00.000+02:002006-09-17T23:11:00.000+02:00La barra blava de dalt de tot del blog que automàt...La barra blava de dalt de tot del blog que automàticament et posa bloggerSelphyhttps://www.blogger.com/profile/07788068972211798581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158525276515575802006-09-17T22:34:00.000+02:002006-09-17T22:34:00.000+02:00Alepsi,Un parmesà, si no és molt demanar...Selphy,...Alepsi,<BR/>Un parmesà, si no és molt demanar...<BR/><BR/>Selphy,<BR/>Els macarrons gratinats amb formatge. Amb unes puntes de sobrassada...<BR/>PD: No sé de quina barra parles, però pots dir-me el secret. Merci!Dessmondhttps://www.blogger.com/profile/14689488390856226331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158522388835366782006-09-17T21:46:00.000+02:002006-09-17T21:46:00.000+02:00A mi la pasta m'agrada amb formatge gratinat per s...A mi la pasta m'agrada amb formatge gratinat per sobre, mmm... :P xD<BR/><BR/>PD.Si vols treure la barra de blogger que et surt a la capçalera de la pàgina et dic el secret... xDAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158519224154636842006-09-17T20:53:00.000+02:002006-09-17T20:53:00.000+02:00Sí senyor! Visca la cuina bona i senzilla! Una bon...Sí senyor! Visca la cuina bona i senzilla! Una bona pasta (casolana a poder ser) regada amb un raig d'oli d'oliva verge, una mica d'orenga i coronat amb un bon formatge.... grr.... estic salivant, ja... <BR/>I tant que no val la pena renunciar a menjar bé i de qualitat!!!! Uhm... quina gana....Alepsihttps://www.blogger.com/profile/12298571105102667842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158518013271806962006-09-17T20:33:00.000+02:002006-09-17T20:33:00.000+02:00Sir William,Less is more... i en qüestió the pizze...Sir William,<BR/>Less is more... i en qüestió the pizzes is much more.<BR/><BR/>Lmewmon,<BR/>Si, ho va ser de totes totes!<BR/><BR/>Marina,<BR/>M'obssessiona menjar bé, que no vol dir menjar molt. (No sé si la paraula correcta és obssesió; em preoucpa, vaja). Menjar bé i de qualitat és un luxe al qual no vull renunciar. <BR/>Pel mateix preu pots cruspir-te autèntica basura. Voldria evitar-ho, és clar.Dessmondhttps://www.blogger.com/profile/14689488390856226331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158516394472984652006-09-17T20:06:00.000+02:002006-09-17T20:06:00.000+02:00oli una mica de bitxo i apa! la pasta mes bona q e...oli una mica de bitxo i apa! la pasta mes bona q et puguis imaginar.<BR/>x cert.. d tomaqet res. crec q testas obsessionant am el menjarMaRiNahttps://www.blogger.com/profile/09972061450554710750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158510610814307502006-09-17T18:30:00.000+02:002006-09-17T18:30:00.000+02:00Veig que dissabte va ser un gran dia per tu tb!! S...Veig que dissabte va ser un gran dia per tu tb!! <BR/><BR/>Salut!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29653319.post-1158497627352961312006-09-17T14:53:00.000+02:002006-09-17T14:53:00.000+02:00Si, a vegades es millor no posar-li gaires coses. ...Si, a vegades es millor no posar-li gaires coses. Un raig d'oli i vinga. Clar que jo hi acostumo a posar moltes coses per autoenganyar-me i pensar que soc un figura de la cuina.Anonymousnoreply@blogger.com